Home TOP NEWS Θα βγαίνει φωνή ακόμη και αν είναι… κεκλεισμένων

Θα βγαίνει φωνή ακόμη και αν είναι… κεκλεισμένων

 


Ναι μεν στο παιχνίδι της Τετάρτης η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκτίσει τη ποινή τους ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα ισχύσει ο κανονισμός της ομοσπονδίας για άτομα που έχουν δικαίωμα εισόδου ανεξαρτήτως της συγκεκριμένης απόφασης.

Κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων της, που θα δώσουν παλμό στην κερκίδα. Στο “τριφύλλι” υπολογίζουν πως η προσέλευση θα κυμανθεί σε τετραψήφιο νούμερο και αναμένεται μια μερίδα εξ αυτών να “βγάλουν” φωνή. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όσων θα βρεθούν στο γήπεδο, που ακόμη κι αν θα είναι λίγοι μπορούν να βοηθήσουν!

Να σημειωθεί πως η προπώληση των εισιτηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη, από τρία σημεία παγκύπρια, όπως επίσης και μέσω του online ticketing. Ακόμη, θυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν, εάν φυσικά το χρησιμοποιεί ο κάτοχος του, αφού δεν επιτρέπεται ο δανεισμός της κάρτας. Σύμφωνα με την ενημέρωση, τη μέρα του αγώνα θα ανοίξουν και τα ταμεία του ΓΣΠ, για όσους επιθυμούν να αγοράσουν από εκεί εισιτήριο.

Το κανονικό εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ, το παιδικά κοστίζει 1 ευρώ. Μόνο η Δυτική κερκίδα θα λειτουργήσει για τους φίλους της ομάδας μας, με διαθέσιμα εισιτήρια να υπάρχουν τόσο για το κάτω όσο και για το πάνω διάζωμα.

Δικαίωμα εισόδου έχουν:

  • Συνταξιούχοι, άνδρες και γυναίκες πέραν των 65 ετών, που κατά την είσοδο τους θα χρειαστεί να κρατάνε την πολιτική τους ταυτότητα.
  • Παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από την μητέρα τους, κάτι που είναι απαραίτητο για να εισέλθουν στο στάδιο, που θα γίνει επιδεικνύοντας πέραν του εισιτηρίου και την πολιτική τους ταυτότητα.
  • Ατομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και οι ώρες λειτουργίας:

  •  Εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”: Δευτέρα και Τρίτη με ωράριο 09:00-13:00 και 15:00-18:30 & Τετάρτη από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.
  • ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού και ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας: Δευτέρα και Τρίτη από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.
  • Online Ticketing: μέχρι την Τετάρτη (20/09) στις 15:00.

* ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Αναγέννηση Προσφύγων (οδός Αγίου Αντωνίου, 25369724)

** ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας Σύλλογος Αναγέννησης (οδός Πλατείας Αγίου Ιωάννου 22)

 

☘️💚✊️⚽️ #OMONOIA

A post shared by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on