Home TOP NEWS Η θετική πλευρά του νομίσματος

Η θετική πλευρά του νομίσματος

 


Για την άμυνα τα είπαμε, για τον Ξενοφώντος επίσης. Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε εντός γηπέδου, ξέρουμε και τι πρέπει να πολεμήσουμε εκτός αυτού. Τα θετικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των πρώτων πέντε αγωνιστικών, βρίσκονται στην απέναντι άκρη του γηπέδου. Η ομάδα μας παρότι έχει παίξει τέσσερα ματς και όχι πέντε, έχει αυτή την στιγμή που μιλάμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Έχει πετύχει δέκα γκολ, με πρωτεργάτη στο σκοράρισμα τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Εκείνο που δημιουργεί κι άλλους λόγους για αισιοδοξία, είναι η ευκολία με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει φάσεις. Στα τέσσερα ματς που έδωσε μέχρι στιγμής, έφτιαξε από 14 μέχρι 18 τελικές προσπάθειες και έχει σκοράρει σε όλα. Σίγουρα υπήρξαν παιχνίδια που όφειλε να σκοράρει πιο νωρίς και να τα σκοτώσει. Αν το έκανε η βαθμολογική συγκομιδή της θα ήταν καλύτερη. Είναι όμως θετική η ευκολία με την οποία βρίσκει τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή, ακόμα και σε διαστήματα που δεν είναι πολύ καλή.

Όσον αφορά τους σκόρερ, παρουσιάζεται πλουραρισμός. Τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Ντάρμπισαϊαρ, δυο ο Χριστοφή, από ένα οι Μαργκάσα, Φαμπρίσιο, Σοάρες και ένα έχει σημειωθεί με αυτογκόλ.