Home TOP NEWS Με την ίδια τακτική;

Με την ίδια τακτική;

 


Πριν από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στο πρωτάθλημα έγινε ιδιαίτερος λόγος για το ποιους ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου, και το πως θα παρατάξει την ομάδα μας.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από την στιγμή που έκρινε ότι ο Ράφα Λόπεζ ήταν απόλυτα έτοιμος μετά από τον τραυματισμό που είχε τις προηγούμενες μέρες τον έριξε στην αρχική ενδεκάδα με την Άχνα και δεν εξέπληξε κανένα ούτε για την επιλογή του αυτή αλλά ούτε και για τον σχηματισμό που χρησιμοποίησε, ο οποίος δεν ήταν άλλος εκτός από το 4-4-2.

Το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ  όπως είναι γνωστό θα ταξιδέψει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναμένεται ότι μπροστά τους θα βρουν μια αρκετά κλειστή άμυνα, με τον Κύπριο κόουτς να καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό της ομάδας στο παιχνίδι με την Πάφο σε σχέση με αυτό με την Άχνα, καθώς θα προσπαθήσει να παίξει και πάλι επιθετικά από την αρχή του αγώνα, βάζοντας πιέσεις στην Πάφο μπροστά από μια καλά κλειστή άμυνα που θα βρει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά της.

Όσον αφορά όμως τις επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν θέση στην βασική ενδεκάδα με την Πάφο οι προβλέψεις είναι εντελώς παρακινδυνευμένες καθώς υπάρχουν παίκτες που με  την εικόνα που έβγαλαν στο ματς με τον Εθνικό Άχνας δικαιούνται να «κτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας ένας εξ αυτών και ο Ρουμπέλινσον Κανού.