Home TOP NEWS Το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα… φέρνει αλλαγές!

Το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα… φέρνει αλλαγές!

Από παιχνίδι σε παιχνίδι μπαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου πραγματικά να μην μπορούν να πάρουν ούτε μια «ανάσα», λόγω των συνεχόμενων  και μαζεμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα πολλά και τα κοντινά παιχνίδια που έχουν οι «πράσινοι», βάζουν τον τεχνικό της ομάδας μας σε σκέψεις, έτσι ώστε να προχωρήσει στους επόμενους δύο αγώνες μέσα στο ΓΣΠ, με Αλκή και Ολυμπιακό σε ένα μίνι ροτέισιον.


Ομολογουμένως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν τραβήξει αρκετά το κουπί τις τελευταίες βδομάδες, και ο τεχνικός της ομάδας μας θα επιδιώξει να ξεκουράσει κάποιους από αυτούς. Έχουν πολλά λεπτά στα πόδια τους από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων βδομάδων και είναι δεδομένο πως σε κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν ανάσες.

Στους επόμενους δύο αγώνες της ομάδας μας λοιπόν με τις νεοφώτιστες ομάδες δεν είναι καθόλου απίθανο και δεν αποκλείεται με βάση τα πιο πάνω δεδομένα να δούμε τον Πάμπο Χριστοδούλου να προχωράει σε 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση σε αυτό, διεκδικούν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ράφα Λόπεζ, Καντέ, Μαδούρο, και Λεάντρο Γκονζάλες.