Home TOP NEWS Αποκλεισμός για την Εθνική Νέων – Για ένα ημίχρονο ο Κατσαντώνης

Αποκλεισμός για την Εθνική Νέων – Για ένα ημίχρονο ο Κατσαντώνης

 


Την ήττα με βαρύ σκορ γνώρισε απόψε η Εθνική ομάδα των Νέων από την Ιρλανδία για τον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Κατσαντώνης.

Μετά το σημερινό 5-0 και την ήττα της πρεμιέρας από τη Σερβία με 1-0 και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής με το Αζερμπαϊτζάν, η Κύπρος αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Ιρλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Afolabi και στο 15’ ο Molumby πέτυχε το 2-0. Στο 22’ κέρδισαν πέναλτι και ο Molumby ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Jayson Molumby στο 31΄πέτυχε το 4-0 για τους Ιρλανδούς, αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις διαστάσεις που πήρε το σκορ η Κύπρος δεν κατάφερε να αντιδράσει για να μπορέσει να αποφύγει την βαριά ήττα. Αντίθετα στο 67΄ο Afolabi στην πρώτη φάση που δημιούργησαν πέτυχε το 5-0 για τους Ιρλανδούς.

Στο 79′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαντώνη η κεφαλιά του Μιχάλη Χαραλάμπους σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των Ιρλανδών και στο 83΄ το γωνιακό σουτ του Λουκά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Τράβερς.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δημητρίου, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Μενελάου, Άδωνη, Ππούνας (46’ Γενεθλίου), Παναγίδης, Γερολέμου (46’ Κατσαντώνης), Λουκά, Κωνσταντίνου (79′ Στυλιανίδης), Μ. Χαραλάμπους.