Home TOP NEWS Απόλυτα κυνικός, έψαξε μόνο το αποτέλεσμα

Απόλυτα κυνικός, έψαξε μόνο το αποτέλεσμα

 


Αν είναι κάτι που όλοι ξέρουμε για τον Πάμπο Χριστοδούλου, είναι πως πρόκειται για ένα προπονητή που δεν διστάζει να βάλει τακτική και σκοπιμότητα στο παιχνίδι του προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Ενώ λοιπόν στα προηγούμενα ματς ο κόουτς (με εξαίρεση τον Ερμή) παρουσίασε μια ομάδα η οποία προσπαθούσε να επιβάλει τη δική της κυκλοφορία, να φτιάξει σωρεία ευκαιριών και να βάλει πολλά γκολ, χθες είδαμε κάτι πολύ διαφορετικό.

Χθες είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ κυνική, να ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το αποτέλεσμα. Το παραδέχθηκε και ο Αντρέας Δημητρίου με το τέλος του ματς λέγοντας πως δεν μας ένοιαζαν ούτε οι εντυπώσεις, ούτε οι ευκαιρίες, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αυτούς πήραμε. Ο κόουτς λοιπόν παρουσίασε ένα σφικτό σύνολο, που κοίταζε πρώτα τα μετόπισθεν. Καθόλου τυχαίο δεν είναι που η πιο ξεκάθαρη φάση μας στο πρώτο μέρος, προήλθε από στημένο.

Αφού ο Πάμπος είδε πως πίσω διατηρούσαμε το μηδέν, αλλά μπροστά δεν ερχόταν το γκολ, έριξε στο παιχνίδι τους Χριστοφή και Λεάντρο. Δεν διαφοροποίησε ιδιαίτερα την τακτική του, αλλά εκεί που οι αμυντικοί της ΑΕΛ είχαν να αντιμετωπίσουν ένα Μαργκάσα και ένα Τζαρσίνιο που έπαιζαν μόνο πάνω στη γραμμή, ξαφνικά βρήκαν απέναντι τους δυο ακραίους που πατάνε κουτί και που είναι πιο διεισδυτικοί. Δεν είναι ότι οι Χριστοφή και Λεάντρο έκαναν την αντίπαλη άμυνα άνω κάτω, αλλά στις δυο φάσεις που ο Αργεντίνος πάτησε αντίπαλη περιοχή, πέτυχε γκολ πιάνοντας στον ύπνο τον Αϊρόσα και έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να τελειώσει το ματς. Αποστολή εξετελέσθη για τον Πάμπο.