Home TOP NEWS Άσχημα τα νέα για Παναγή και Εκίθα

Άσχημα τα νέα για Παναγή και Εκίθα

 


Άσχημα είναι τα νέα για τους Κωνσταντίνο Παναγή και Μπόρχα Εκίθα, που δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο διάστημα. Ο πρώτος, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ερμή, θα απουσιάσει περίπου έξι εβδομάδες. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα στον δεξί ώμο. Όσον αφορά τον Ισπανό, υποφέρει από ελαφριάς μορφής θλάση, που θα τον κρατήσει ακόμη δύο με τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Με την απουσία του διεθνή Κύπριου τερματοφύλακα, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει δύο επιλογές από τον πάγκο. Τον Πιτ Φελτχούιζεν, που αντικατέστησε τον Παναγή στο ματς της περασμένης Κυριακής, μετρώντας άλλο ένα επίσημο 90λεπτο, όπως επίσης και τον Ανδρέα Χριστοδούλου. Ο νεαρός πορτιέρο με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετράει τρεις συμμετοχές, όταν χρειάστηκε την περσινή σεζόν, όμως βρίσκεται σε καλή φόρμα, κάτι που απέδειξε στα παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων. Ασφαλώς, είναι και ο μικρός Αλέξανδρος Αντωνίου, που συμπληρώνει την τετράδα.

Για τον Εκίθα τώρα, προβληματίζει ο νέος τραυματισμός, αφού δεν πρόλαβε ακόμη να κάνει επίσημο ντεμπούτο. Έλειψε σε όλες τις αναμετρήσεις του Πρωταθλήματος, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε φιλικά. Στο κέντρο της άμυνας ευτυχώς υπάρχουν αρκετές επιλογές, με τους Γουίλιαμ Σοάρες, Φαμπρίτσιο Ντορνέλας και Φάνο Κατελάρη να έχουν παίξει σε αυτή τη θέση στα έξι παιχνίδια που έδωσε έως τώρα η ομάδα μας.