Home TOP NEWS “Εμείς θέλουμε ομάδα που θα αντέξει στο χρόνο”

“Εμείς θέλουμε ομάδα που θα αντέξει στο χρόνο”

 


Δηλώσεις στην κάμερα της PrimeTel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά θέματα πέραν της νίκης επί της ΑΕΛ:

«Καταρχήν το μόνο ζητούμενο ήταν η νίκη και τίποτα άλλο δεν μας ενδιέφερε, ούτε τι ποδόσφαιρο θα παίξουμε ούτε οι τελικές. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Είδαμε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες προσέγγισαν με παρόμοια φιλοσοφία. Ήταν υπό πίεση, προσεκτικές, επιφυλακτικές και ευτυχώς κερδίσαμε. Όσον αφορά το αγωνιστικό ο προπονητής μας κάλυψε τα πάντα.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως ναι η προσπάθεια είναι να φτιάξουμε ξανά μια ομάδα μόνιμη πρωταγωνίστρια. Αυτή η προσπάθεια χρειάζεται χρόνο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Έτσι κτίζονται οι ομάδες και είναι εξαίρεση του κανόνα να φτιάξεις το τέλειο σύνολο σε ένα καλοκαίρι. Εμείς θέλουμε ομάδα που θα αντέξει στο χρόνο. Θα κρατούμε τα θετικά μας, θα διορθώνουμε τις αδυναμίες μας και προχωράμε. Απαιτούμε τη νίκη σε κάθε ματς, τη θέλουμε και έτσι θα κτίσουμε την σωστή νοοτροπία. Θέλουμε να συγχαρούμε το τεχνικό τιμ, τα αποτελέσματα τους αδικήσαν αλλά δουλεύουν σκληρά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται συνέχεια και σταθερότητα. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε κάτι άλλο, έχουμε Σαλαμίνα τη Τρίτη. Αν πάρουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή την Αλκή η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της. Τα αποτελέσματα δεν προέκυψαν από την απόδοση και δεν ήταν δίκαια. Απλά ήταν από τη μια οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες και η ευκολία που δεχθήκαμε γκολ. Τα ντέρμπι είναι σημαντικό να κερδίσουμε αλλά όλα τα ματς έχουν τη δική τους σημασία. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Χρειάζεται χρόνος και το σημαντικό για μας είναι πως πήραμε τη νίκη. Την Τρίτη έχουμε άλλο ματς και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε ξανά.

Είναι γνωστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέλαβε πρωτοβουλία για το θέμα της ταυτοποίησης. Τοποθετηθήκαμε στη ΚΟΠ, απευθυνθήκαμε στην Επίτροπο, πήραμε απάντηση και κάπως έτσι ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο χωρίς ταυτοποίηση. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, αλλά θα δούμε πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να το αφήσουμε πίσω μας. Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ταυτοποίησης. Είδαμε σήμερα ένα ντέρμπι με υποδειγματική συμπεριφορά φιλάθλων. Ευχαριστούμε το κόσμο μας και είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα θα του δώσει κι άλλες χαρές.

Πρέπει να πούμε και για τη διαιτησία. Η διαιτητική ομάδα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη και αυτό θέλουμε κάθε εβδομάδα».