Home TOP NEWS Έπιασαν δουλειά οι Κύπριοι διεθνείς

Έπιασαν δουλειά οι Κύπριοι διεθνείς

 


Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων οι Εθνικές ομάδες της Κύπρου, Ανδρών, Ελπίδων και Νέων. Τα τρία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας μας έχουν αγώνες την εβδομάδα που έχουμε μπει και οι προπονήσεις είναι καθημερινές. Συνολικά πέντε παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκαν, με όλους να έχουν τεθεί στη διάθεση των ομοσπονδιακών τεχνικών και να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα.

Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ. Κωνσταντίνος Παναγή, Ρενάτο Μαρκάσα και Φάνος Κατελάρης είναι οι τρεις “πράσινοι” που συμμετείχαν στην προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Ραν Μπεν Σιμόν. Το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου η Κύπρος αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Εθνική Ελλάδας και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου εκτός έδρας το Βέλγιο, στους δύο τελευταίους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Σήμερα άρχισε επίσης η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων, με προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών. Κανονικά προπονήθηκε ο Ανδρέας Χριστοδούλου, που αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια την προσεχές Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στον αγώνα απέναντι στην Τουρκία, που θα διεξαχθεί στο “ΑΕΚ Αρένα”. Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και το επόμενο με το Βέλγιο την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο ίδιο γήπεδο.

Από το Σάββατο βρίσκεται στην Ιρλανδία η Εθνική Νέων και έχει μπει στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν χθες και συνεχίστηκαν σήμερα, ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μία αύριο, πριν την πρεμιέρα κόντρα στην Σερβία την Τετάρτη. Κανονικά συμμετείχε σε αυτές ο Αντρέας Κατσαντώνης, που υπολογίζεται κανονικά για τα τρία ματς του ομίλου. Στην 2η αγωνιστική, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, η Κύπρος θα παίξει απέναντι στην Ιρλανδία και το φινάλε είναι προγραμματισμένο με το Αζερμπαϊτζάν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.