Home TOP NEWS Ήταν η νύκτα του!

Ήταν η νύκτα του!

 


Συχνά πυκνά γίνεται αναφορά για τον αριθμό των θέσεων που μπορεί να παίξει ο Ρενάτο Μαργκάσα. Αμυντικός χαφ, κεντρικός μέσος, αριστερός μπακ, αριστερός χαφ, μέχρι και κεντρικός αμυντικός και δεκάρι έπαιξε στην ΟΜΟΝΟΙΑ όταν χρειάστηκε. Στα τελευταία δυο παιχνίδια έπαιξε σε ρόλο ακραίου μέσου. Κόντρα στην ΑΕΛ σε 4-3-3 δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα. Χθες όμως, ως αριστερός μέσος σε 4-4-2, ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου και ένα πολύ σημαντικός λόγος που κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είχε συμμετοχή και στα τρία μας γκολ. Σκόραρε το πρώτο, έδωσε την πάσα στον Ντάρμπισαϊαρ που κέρδισε πέναλτι στο δεύτερο, έδωσε την ασσίστ στο τρίτο. Εκτός όμως από τα πιο πίσω, ήταν γενικά πολύ κινητικός, έδωσε βοήθειες και στην άμυνα, είχε και δυο highlights με ανάποδα ψαλίδια που επιχείρησε. Το ένα θα μπορούσε να κατέληγε και μέσα. Γενικώς ο Μαργκάσα έδωσε ότι είχε και δεν είχε και στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Το ζητούμενο για το Ρενάτο είναι να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις. Αν ο Μαδούρο δεν προλάβει το παιχνίδι με την Ανόρθωση, δεν αποκλείεται ο Μαργκάσα να πάει σε ρόλο αμυντικού μέσου. Όπου κι αν παίζει όμως, είναι δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα τρέχει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο μες το γήπεδο!