Home TOP NEWS Μεγάλο κεφάλαιο ο κόσμος

Μεγάλο κεφάλαιο ο κόσμος

 


Γίνεται εδώ και κάποιες μέρες μεγάλη συζήτηση για το κόσμο. Άλλοι είναι υπομονετικοί στην κερκίδα, άλλοι θέλουν πιο άμεσα αποτελέσματα. Κατά την άποψη μας είναι σημαντικό η ομάδα να στηριχθεί, είναι σημαντικό να υπάρχουν και απαιτήσεις, αλλά να εκφράζονται πάντα με τον σωστό τρόπο και όχι ισοπεδώνοντας τα πάντα. Το πιο σημαντικό από όλα όμως, είναι να διατηρηθεί ο κόσμος κοντά και να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, μες το γήπεδο.

Το λέμε γιατί είναι φυσιολογικό τα αρνητικά αποτελέσματα να φέρουν και κάποια απογοήτευση, ανεξάρτητα από την εικόνα που είναι θετική. 11,992 εισιτήρια, στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, 8288, στην αναμέτρηση με την Αλκή, 7.262, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Νούμερα που άλλοι μόνο να ονειρευτούν μπορούν, αλλά και πτωτική πορεία που δεν είναι άσχετη με τις απώλειες βαθμών. Οπότε το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κερδίζει, για να πείσει ακόμα και τους δύσπιστους ή τους απαιτητικούς.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μεγάλο κεφάλαιο. Στάθηκε δίπλα της όταν αυτή ήταν ένα βήμα από το κλείσιμο, αυτός την έπιασε από το χέρι για να βγει από τον γκρεμό. Οπότε η ομάδα πρέπει τώρα να κάνει το βήμα παραπάνω για να τον έχει δίπλα της όλη τη χρονιά.