Home TOP NEWS Νίκη το πρώτο ζητούμενο

Νίκη το πρώτο ζητούμενο

Τις εντυπώσεις ως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ τις έχει κερδίσει. Παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, φτιάχνει πολλές ευκαιρίες, δημιουργεί πολλές τελικές στο στόχο. Σε σημείο που ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας ανέφερε σε προηγούμενες του δηλώσεις πως η ομάδα μας παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο νησί. Είτε το παίζει είτε όχι πάντως, έχει απολέσει αρκετούς βαθμούς σε ματς που ήταν καταφανώς ανώτερη των αντιπάλων της. Για αυτό ας μην κερδίσει εντυπώσεις αύριο, αλλά να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Η νίκη είναι το πρώτο ζητούμενο. Ναι είναι και η συνεχής βελτίωση ζητούμενο, είναι και το σουλούπωμα των ατελειών των προηγούμενων εμφανίσεων. Οι προτεραιότητες μας όμως πρέπει να ιεραρχηθούν σωστά. Για εμφανίσεις υπάρχει χρόνος, οι βαθμοί που χάνονται πίσω δεν έρχονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν πρέπει αύριο να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και ουσιαστική, έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη. Κι ας πάρει στο τέλος τρίποντο με εμφάνιση που θα αναγκαστούμε να αποκαλέσουμε “επαγγελματική”.

Ο τρόπος τώρα είναι γνωστός σε όλους μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κάνει γκολ τις φάσεις της, να τσακίσει τις όποιες ελπίδες του αντίπαλου πριν καλά καλά κάνουν την εμφάνιση της. Μόνο με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας συνεχώς το στόχο θα το καταφέρει.