Home TOP NEWS Όσο δεν ηρεμεί στο τέρμα…

Όσο δεν ηρεμεί στο τέρμα…

Σε εννιά παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κρατήσει λευκή την εστία της μόνο μια φορά. Έχει δεχθεί δώδεκα γκολ, ενώ οι τελικές προσπάθειες του αντιπάλου δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Τρία γκολ, ήταν αποτέλεσμα σοβαρών λαθών των τερματοφυλάκων της. Κι αν αυτό του Παναγή κόντρα στον Ερμή έγινε σε λεπτό που δεν έκρινε τον αγώνα (ισοφαρίσαμε άλλωστε), τι να πει κανείς για αυτά του Φελτχούιζεν κόντρα σε Ολυμπιακό και Ανόρθωση που έγιναν στο 95′;


Είναι ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ήρεμη στα μετόπισθεν και ακριβώς τα σοβαρά λάθη είναι που δημιουργούν την ανασφάλεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάρει μόνο σε ένα παιχνίδι βαθμούς από απόκρουση και μιλάμε για εκείνο με την ΑΕΛ. Κατά τα άλλα έχει δεχθεί από εύκολα γκολ, μέχρι γκολ που προήλθαν από παιδαριώδη και αβίαστα λάθη. Και αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως με τη ψυχολογία του κόσμου στο σημείο που είναι, δεν σηκώνει άλλη γκέλα το κλίμα.

Ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει δυο επιλογές. Είτε θα δώσει και τρίτη ευκαιρία στον Φελτχούιζεν, είτε θα ξεκινήσει με το μικρό τον Χριστοδούλου. Μακροπρόθεσμα πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν αρχίσουν τα σενάρια για μεταγραφή τον Ιανουάριο. Με αδυναμίες ή όχι, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν νιώθαμε ασφάλεια στο τέρμα.