Home TOP NEWS Στο Αμμόχωστος για τη νίκη

Στο Αμμόχωστος για τη νίκη

 


Στο Στάδιο Αμμόχωστος εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα (20:00, live omonoianews.com). Η ομάδα μας ανάσανε μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, όλοι όμως στο πράσινο στρατόπεδο ξέρουν πως αν δεν πράξουν το ίδιο και απόψε, θα είναι σαν να πετάνε την επιτυχία του ντέρμπι στον κάλαθο των αχρήστων. Πάνε λοιπόν στην Λάρνακα πλήρως συνειδητοποιημένοι για τη σημασία του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν χαλαρώνουν.

Πρέπει πάντως να αντιληφθούν και το επίπεδο δυσκολίας και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Η Νέα Σαλαμίνα μοιάζει να έχει ένα σωρό προβλήματα. Από τη στιγμή όμως που είναι πληγωμένη ψάχνει και την αντίδραση, οπότε απαγορεύεται να της δοθεί το δικαίωμα να πιστέψει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει στο γήπεδο δυνατά, να επιβάλει το παιχνίδι της και να δείξει στην αντίπαλο της ποιο είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Η ψυχολογία σίγουρα παίζει το δικό της ρόλο και η ομάδα μας μπορεί να την εκμεταλλευτεί.

Αγωνιστικά ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λεάντρο, Εκίθα και Παναγή. Έχει πάρει 23 παίκτες μαζί του στην αποστολή.