Home TOP NEWS Τα έχει φυλαγμένα και θα το δούμε στην πράξη

Τα έχει φυλαγμένα και θα το δούμε στην πράξη

 


Γέμισε τις “μπαταρίες” του αυτές τις μέρες ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του Πρωταθλήματος, θέλοντας να επιστρέψει στα γκολ. Μετά τα τέσσερα γκολ στα πρώτα τρία παιχνίδια, ο Άγγλος έμεινε άσφαιρος για δύο σερί 90λεπτα (θα ήταν ένα, αλλά ας μην ανοίξουμε πάλι αυτό το θέμα) και είναι πολλά για αυτόν. Μας έχει καλομάθει άλλωστε από την περσινή χρονιά το “κανόνι” της ομάδας, και όχι δύο, αλλά ένα ματς να μείνει “άσφαιρος” μας φαίνεται περίεργο, πόσο μάλλον αν γίνουν τρία.

Προέχει ασφαλώς να πάρει τη νίκη η ομάδα και μετά να βρει δίχτυα ο ίδιος, αφού απ’ όποιον έρθουν τα τέρματα είναι καλοδεχούμενα. Επίσης, η αναφορά αυτή προς το πρόσωπο του επιθετικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι για να τονιστεί πως δεν σκόραρε για δύο ματς, αλλά πως είμαστε  πεπεισμένοι ότι “φυλάει” γκολ ενόψει Ερμή. Είναι ο άνθρωπος από τον οποίο αναμένουμε να προέλθουν τα περισσότερα γκολ στη χρονιά, όντας ο νούμερο ένα κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Αλήθεια, το πιστεύουμε πως τα έχει φυλαγμένα και προς το παρόν κάνουμε υπομονή μέχρι την Κυριακή για να το δούμε στην πράξη.