Home TOP NEWS Ξανά δίλημμα για τον άσσο

Ξανά δίλημμα για τον άσσο

 


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε όπως έπρεπε να βγάλει προς τα έξω πως στηρίζει τον Πιτ Φελτχούιζεν μετά το σοβαρό του λάθος κόντρα στην Ανόρθωση. Είναι ένα πράγμα η σκληρή κρητική που όφειλε να δεχθεί ο Ολλανδός, είναι άλλο η ανθρωποφαγία την οποία έχουμε κάνει χόμπι στην Κύπρο. Το πώς αντιμετώπισε ο εγχώριος τύπος και οι φίλαθλοι την γκέλα του Φελτζούιζεν πάντως, δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι για άλλη μια φορά ξανά σε δίλημμα για τον άσσο.

Και έχει βρεθεί κι άλλες φορές σε παρόμοια θέση. Αρχικά ήταν μεταξύ Φελτχούιζεν και Παναγή. Μετά τον τραυματισμό του Παναγή, το δίλημμα έγινε Φελτχούιζεν-Χριστοδούλου. Από την μια ένας έμπειρος τερματοφύλακας ο οποίος τον “κρέμασε” ήδη δυο φορές και από την άλλη ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος, αλλά άπειρος. Και στο βάθος, το αιώνιο ντέρμπι. Γιατί ότι κι αν αποφασίσει ο κόουτς αυτή την εβδομάδα, είμαστε σίγουροι πως θα προβληματιστεί ξανά σε 3 περίπου εβδομάδες, όταν μετά την διακοπή θα έχει επιστρέψει και ο Παναγή και θα πρέπει να υποδείξει ποιος ξεκινά κόντρα στο Αποέλ.

Όποιος κι αν παίξει, το βέβαιο είναι πως πρέπει να προσδώσει ασφάλεια. Μόνο όταν γίνει η προηγούμενη πρόταση πραγματικότητα θα βρει η άμυνα και η ομάδα την ησυχία της.