Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρκετά ερωτηματικά για εντεκάδα

Αρκετά ερωτηματικά για εντεκάδα

Πολύ δύσκολη θα χαρακτηρίζαμε την πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον Άρη στη Λεμεσό. Τρεις ποδοσφαιριστές ήταν αμφίβολοι, τελικά είναι αποστολή αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας τους. Με σχηματισμό 4-4-2 εικάζουμε ότι θα παρατάξει την ομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου.


Άμυνα

Μετά το μήνυμα στήριξης στον Πιτ Φελτχούιζεν, ο Ολλανδός αναμένεται να είναι στον άσσο. Από δεξιά προς αριστερά οι Τζαΐλσον, Κατελάρης, Φαμπρίσιο και Καντέ θα πάρουν φανέλα βασικού. Σε περίπτωση που οι δυο τελευταίοι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν, Γουΐλιαμ Σοάρες και Μαρκάσα θα πάρουν τις θέσεις τους.

Μεσαία γραμμή

Κανού και Άλεξ Σοάρες θα αναλάβουν να ενώσουν τις δυο γραμμές ενώ στα φτερά θα είναι οι Μαρκάσα και Χριστοφή. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος αναγκαστεί να αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας την θέση διεκδικούν Γκονζάλες και Αντόνια, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Επίθεση

Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ράφα Λόπες θα είναι στην αιχμή του δόρατος. Ενδεχόμενη απουσία του δεύτερου ισοδυναμεί με μετατόπιση του Χριστοφή δίπλα στον Άγγλο και φανέλα βασικού στον Αντόνια. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο κόουτς να εκπλήξει αφήνοντας τον Δημήτρη δεξιά και δίνοντας φανέλα βασικού στον Μπεντέκε. Ωστόσο, το ενδεχόμενο μοιάζει απομακρυσμένο βάσει των λεπτών που έχουν δοθεί στον Βέλγο.