Home TOP NEWS Δικαιολογημένη η αντίδραση

Δικαιολογημένη η αντίδραση

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο μια ομάδα να κερδίζει αλλά ο κόσμος της να μην μένει ικανοποιημένος και αυτό είναι που συνέβη μετά τη νίκη επί της Δόξας. Ο κόσμος είδε για άλλη μια φορά να μην υπάρχει καμιά αμυντική βελτίωση ενώ παρακολούθησε μια ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να επιβληθεί ενός μικρού αντιπάλου.


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έμεινε ευχαριστημένος αφού για άλλη μια βδομάδα άκουσε μόνο λόγια και δεν είδε καθόλου πράξεις. Ειδικά στο θέμα της ανασταλτικής λειτουργίας δεν παρατηρήθηκε καμιά βελτίωση με αποτέλεσμα η Δόξα σε κάποιες στιγμές να μοιάζει υπερομάδα. Ο Πράσινος Λαός περιμένει υπομονετικά να δει αυτή την αγωνιστική βελτίωση που ακούει από την πρώτη αγωνιστική αλλά η ομάδα τον προδίδει επανειλημμένα. Δεν έφτανε η κακή αγωνιστική εικόνα, οι παίκτες μας προσπαθούσαν συνεχώς να ροκανίσουν τον χρόνο κάνοντας καθυστερήσεις. Πράγματα που δεν αρμόζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η αμυντική λειτουργία θα βελτιωθεί με εσωτερικές κινήσεις ή μέσω μεταγραφών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εικόνα που βγάζει η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν αρέσει στον κόσμο ακόμα και αν πήραμε το ζητούμενο σε κάποια παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα παρουσιάζει τις ίδιες αδυναμίες κάθε αγώνα, χωρίς καμιά βελτίωση, με τη μόνη διαφορά να εντοπίζεται στο γεγονός ότι σε κάποιες αναμετρήσεις καταφέρνει να παίρνει τους 3 βαθμούς. Δικαιολογημένη η αντίδραση λοιπόν των οπαδών μας και ποιος να τους αδικήσει με αυτά που βλέπει τα τελευταία χρόνια…