Home TOP NEWS Για να αποφορτίσει την πίεση

Για να αποφορτίσει την πίεση

 


Τα όσα γράφονται πιο κάτω, δεν αφορούν τόσο το αιώνιο ντέρμπι, αν και αφορμή για το κομμάτι ήταν οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου με το τέλος του ματς. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως υπάρχει μπόλικη πίεση, αλλά η ομάδα μας δεν μπορεί να μπαίνει συνεχώς στη λογική του ράβε ξήλωνε και των πολλών μεταγραφών. Πρέπει να διαχειριστεί την πίεση, να την αξιοποιήσει και φέτος να είναι η χρονιά που θα κτιστεί ένας κορμός στην οποία θα στηριχθεί στο μέλλον. Παίκτες που θα αντιλαμβάνονται τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, η πίεση και τα ντέρμπι.

Για την ώρα θεωρούμε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάνουν καλή δουλειά στο να απορροφούν την πίεση. Η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα είναι άσχημη, αλλά δεν επέτρεψαν να τεθεί θέμα αλλαγής στο πηδάλιο και ξεκαθαρίζουν σε κάθε ευκαιρία πως χρειάζεται σταθερότητα. Θεωρούμε πάντως, πως για να αποφορτίσει την πίεση η ΟΜΟΝΟΙΑ μια συνταγή υπάρχει και δεν είναι άλλη από τις νίκες. Ειδικά στα μικρά παιχνίδια που η ομάδα μας είναι πολύ καλύτερη των αντιπάλων, απαγορεύεται να πετάξει άλλους βαθμούς. Η ίδια βάζει δύσκολα στον εαυτό της.

Ότι Αποέλ, Απόλλωνας και ΑΕΚ ήταν μπροστά μας σε θέματα δεσίματος, ποιότητας και εμπειρίας το καλοκαίρι το ξέραμε όλοι. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί πάνω μας στη βαθμολογία, είναι και ομάδες καινούριες σαν εμάς, με προϋπολογισμό παρόμοιο. Θα πάρουμε σαν παράδειγμα την Ανόρθωση. Θεωρούμε πως η κυρία της Αμμοχώστου δεν είναι καλύτερη από μας, αλλά έχει 7 βαθμούς περισσότερους μας, γιατί καθάρισε σχεδόν όλα τα μικρά ματς. Θεωρούμε επίσης πως αυτή τη στιγμή είναι και αυτή πίσω από τις προαναφερθείσες ομάδες σε θέματα ποιότητας και δεσίματος και πως δύσκολα θα αντέξει μέχρι τέλους. Όσο κερδίζει όμως τα παιχνίδια της, διώχνει και την πίεση, αγοράζει χρόνο για δουλειά. Και ποιος ξέρει, ίσως μέχρι το τέλος να φτάσει στο επίπεδο των άλλων και να διεκδικήσει. Κάτι παρόμοιο θα μπορούσαμε να κάνουμε και μεις, αλλά πετάμε βαθμούς άδικα.