Home TOP NEWS Κίνητρο η κατάσταση του αντιπάλου

Κίνητρο η κατάσταση του αντιπάλου

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από την ήττα από το Αποέλ και την ισοπαλία με τον Άρη. Επόμενος αντίπαλος της είναι η ΑΕΚ η οποία βαδίζει από τρίποντο σε τρίποντο. Η ομάδα της Λάρνακας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, την στιγμή που στην ΟΜΟΝΟΙΑ αμφισβητούνται ακόμα και οι νίκες, λόγω της μεθόδου που επιστρετεύτηκε για να διασφαλιστεί αυτή. Ξεκάθαρα ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ κάνουν πολύ διαφορετικές πορείες και εντελώς αντίθετες με αυτές που προμήνυε το 5-2 του πρώτου γύρου.

Η κατάσταση, η φόρμα και η δυναμική του αντιπάλου, πρέπει να εκλαμβάνονται ως πολύ μεγάλο κίνητρο από τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους παίκτες του. Αν κερδίσουν αυτή την ΑΕΚ, γιατί να μην κερδίσουν οποιονδήποτε και να στοχεύσουν στα ψηλά; Ξέρουμε, για να παραμείνεις εκεί χρειάζεσαι σταθερότητα σε βάθος χρόνου και αυτή τη στιγμή που μιλάμε μας λείπει πολύ. Πάντα όμως μια νίκη σε ένα ντέρμπι δίνει αυτοπεποίθηση και διάθεση για δουλειά, οπότε η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είναι εκεί για να θυμίζει σε όλους μας πρώτον ότι μπορούμε να κερδίσουμε και δεύτερον ότι έχουμε αδικήσει πολύ τον εαυτό μας. Με τα λόγια δεν κερδίζεται κάτι, οι παίκτες μας πρέπει να αποδείξουν με την απόδοση τους ότι θέλουν να βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά.