Home TOP NEWS Match Report: Άλλο ένα δράμα

Match Report: Άλλο ένα δράμα

Απαράδεκτη η ΟΜΟΝΟΙΑ, πέταξε άλλους δυο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων και απέδειξε πως είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως. Η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το ότι μπήκε μπροστά στο σκορ, ούτε ότι ισοφάρισε νωρίς και είχε μεγάλες ευκαιρίες. Δεν βρήκε ρυθμό με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, έκανε ξανά δώρα γκολ και έβαλε τον εαυτό της σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.


Α΄ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ, που έπαιξε σε σχηματισμό 4-2-3-1. Στο 8′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊαρ. Ο Ματ μόνος πέρασε τη μπάλα πάνω από το Νουρεντινόσκι, αλλά είδε τον Κυριάκου να αποκρούει πριν η μπάλα μπει στα δίκτυα. Μέχρι το 20′ η ομάδα μας έφτιαξε άλλες δυο σημαντικές φάσεις. Στο 17′ ο Μαργκάσα έκανε σέντρα, ο μόνος Ντάρμπισαϊαρ έπιασε κεφαλιά, αλλά σωστά τοποθετημένος ο Νουρεντινόσκι απέκρουσε. Τρία λεπτά μετά, ήταν σειρά του Άλεξ να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, όμως μόνος με τον αντίπαλο πορτιέρο καθυστέρησε και δεν πλάσαρε ποτέ.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 23′ με τον Ντρομπάροφ. Μέσα στο κουτί έκανε σουτ στη κίνηση, ο Φελτχούιζεν ήταν έτοιμος και απέκρουσε. Ο αντίπαλος κέρδισε κάποια μέτρα, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 35′ ο Λεάντρο έκανε σέντρα, ο Ευσταθίου κράτησε παρατεταμένα τον Ντάρμπισαϊαρ και ο Νεοκλέους υπέδειξε σωστά την εσχάτη των ποινών. Εκτελεστής ο ίδιος ο Ματ και 0-1.

Η ομάδα μας έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, αλλά κατάφερε με μια απαράδεκτη ολιγωρία να βάλει ξανά τον Άρη μέσα. Στο 38′ ο Παναγή άδειασε τον Φαμπρίσιο, έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Φράγκου με…3 αγγίγματα της μπάλας χωρίς να μαρκαριστεί, έκανε το 1-1. Το προβάδισμα λοιπόν πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

H OMONOIA έδειξε να μπαίνει δυνατά και στο δεύτερο μέρος με κάποια σουτ που δεν μπορούν να καταγραφούν σαν μεγάλες φάσεις. Τα πρώτα λεπτά όμως δεν ήταν προμήνυμα του τι θα ακολουθούσε. Η απόδοση έπεσε και σε μια ακόμα φάση τραγικής αμυντικής λειτουργίας, ο Άρης πέτυχε και 2ο γκολ. Συγκεκριμένα στο 51′ ο Αλέξε έκλεψε από λάθος πάσα του Κανού, έκανε σέντρα και ο Φράγκος εντελώς ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ήξερε πως πρέπει πλέον να ρισκάρει, έτσι πέρασε στο γήπεδο τους Λόπες και Χριστοφή. Οι αλλαγές δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα στην εικόνα, αφού για ένα διάστημα δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, τελικά όμως η ισοφάριση ήρθε. Στο 69′ ο Μαργκάσα ξεκίνησε τη φάση φέρνοντας τη μπάλα στη περιοχή και ήταν εκεί για να την τελειώσει κιόλας με κεφαλιά που νίκησε τον Νουρεντινόσκι κάνοντας το 2-2.

Η εικόνα του ματς από δω και μπρος ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, με τον Άρη να κλείνεται πίσω και την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί να διασπάσει πολυπρόσωπη άμυνα. Στο 75′ είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την ανατροπή, όπως ο Ντάρμπισαϊαρ σε τετ α τετ με το Νουρεντινόσκι πλάσαρε άουτ. Μετά το 90′ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε άλλες δυο τεράστιες ευκαιρίες. Στο 90′ Λόπες έκανε κεφαλιά στη γωνιά, ο τερματοφύλακας του αντιπάλου όμως έκανε την απόκρουση του ματς. Και στο 92′ ο Κατελάρης έχασε την ευκαιρία του ματς, όταν από το μικρό κουτί έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Συμπερασματικά

Του ύψους και του βάθους, αυτή είναι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Χάσαμε βαθμούς από όλους τους μικρούς και ο Άρης δεν θα μπορούσε να ήταν εξαίρεση. Τα ίδια συμπτώματα από την αρχή της χρονιάς, δυστυχώς και είναι ανούσιο να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο από απλά βελτίωση, γιατί τα αποτελέσματα δεν μας το επιτρέπουν.