Home TOP NEWS Η μεταγραφολογία άρχισε νωρίς

Η μεταγραφολογία άρχισε νωρίς

 


Θα μας πείτε τώρα, με την εικόνα που έδειξαν συγκεκριμένοι παίκτες, είναι απόλυτα λογικό να μιλάμε για μεταγραφές. Από την άλλη, είναι ακόμα Νοέμβριος και μέχρι τη μεταγραφική περίοδο μεσολαβεί περισσότερο από 1.5 μήνα. Η ουσία είναι πως η μεταγραφολογία έχει ήδη αρχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και από χθες, έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα άρθρα σχετικά με τους παίκτες που θέλει ο Πάμπος Χριστοδούλου να φέρει στην ομάδα μας.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξαντλήσει τις 4 μεταγραφές που δικαιούται. Για την ώρα όμως απόφαση έχει ληφθεί μόνο για τις 3. Συγκεκριμένα ο κόουτς φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα να θέλει να φέρει ένα τερματοφύλακα, ένα αμυντικό μέσο και ένα επιτελικό μέσο. Ανάλογα με την υγεία κάποιων παικτών (π.χ. Εκίθα) και την απόδοση άλλων θα κρίνει αν θέλει και κεντρικό αμυντικό.

Νιώθουμε πάντως να πούμε ξανά κάτι. Μέχρι τις μεταγραφές έχουμε άλλα έξι παιχνίδια. το μυαλό μας πρέπει να είναι 100% σε αυτά και όχι σε πιθανές μεταγραφές. Ας μην ξεχνάμε τι είναι το σημαντικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει το λάθος με μεταγραφές ή χωρίς.