Home TOP NEWS Πάμπος: “Αντιδράσαμε σωστά στο γκολ, δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο μετά”

Πάμπος: “Αντιδράσαμε σωστά στο γκολ, δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο μετά”

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη συμπεριφορά των παικτών του όταν η Δόξα προηγήθηκε, όχι όμως και από αυτήν όταν η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πάμπος απέδωσε το γεγονός πως οι παίκτες έδωσαν χώρο στη Δόξα, στο άγχος και ζήτησε καλύτερη τακτική συνέπεια στην συνέχεια. Αναλυτικά:
“Καλησπέρα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως το περιμέναμε, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υπήρχε αρκετό άγχος σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος είμαστε καλύτεροι, αλλά λόγω συγκυριών και λαθών χάναμε βαθμούς. Στο σημερινό παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά, αν και δεχθήκαμε γκολ σε αντεπίθεση. Κρατήσαμε μπάλα, είμαστε καλύτεροι και προηγηθήκαμε. Αυτό που φώναζα ήταν ότι όσο είμαστε πίσω παίζαμε καλά. Όταν μπήκαμε μπροστά στο σκορ το αντίθετο, δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο και η Δόξα ήταν καλύτερη σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Οι φάσεις ανήκαν σε μας, αλλά αυτό δεν με ικανοποιεί. Ήθελα όταν κρατούσαμε μπάλα και είμαστε μπροστά στο σκορ να βάλουμε κι άλλο γκολ. Η Δόξα έπαιξε καθαρό, ανοικτό ποδόσφαιρο. Δεν είχε άγχος αφού όλα τα σκορ ήταν νίκες για αυτούς. Για μας μετρά το αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά, προτίμησα να κλείσω την ομάδα όσο μπορούσα. Ψυχολογικά είναι μαι ένεση για μας, έρχονται και δυο ντέρμπι. Είμαι σίγουρος πως ο Λούκας και η Δόξα θα πετύχουν τους στόχους τους, παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Για μας, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ο κόσμος ήταν και πάλι εδώ και ευχαριστούμε. Θα δούμε που θα πάμε, ελπίζουμε με τις προσθήκες του Δεκέμβρη θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι και θα παίρνουμε πιο εύκολα αποτελέσματα.
Ο Παναγή ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ο καλύτερος κάθε εβδομάδα θα παίζει. Ο Χριστοδούλου μπήκε στα βαθιά από το καλημέρα. Ο καλύτερος όμως θα παίζει.”

Γίνεται λόγος συνεχώς για άγχος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από που δικαιολογείται και προκαλείται;


“Δεν ξέρω τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια θα μιλήσω για φέτος. Αν είδατε όλα τα ματς μας, θα καταλάβετε πόσα γκολ δεχθήκαμε στο τέλος, πόσοι βαθμοί χάθηκαν από ατομικά λάθη και είναι φυσιολογικό να μπει στο μυαλό σου πως θέλω να κρατήσω και να το κάνεις με λανθασμένο τρόπο. Για αυτό έχω πει πως αδικαιολόγητα κάτσαμε πίσω, αδικαιολόγητα δεν πρεσάραμε, δεν κρατήσαμε μπάλα. Δεν δικαιολογώ καταστάσεις, ζω καθημερινά τους παίκτες, ίσως και σήμερα να χάναμε τους 3 βαθμούς. Η ομάδα χρειάζεται να πάρει βαθμούς για να ανέβει η ψυχολογία. Ξέρετε πως παίξαμε σε όλα τα ντέρμπι, είναι μια ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ με την όλη της συμπεριφορά που κέρδισε στα ντέρμπι και έχασε βαθμούς από μικρά ματς.”

Χατζηλούκας

Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μας απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά βρήκε περισσότερες φάσεις και δίκαια κέρδισε. Είμαι σίγουρος πως ο Πάμπος θα βρει τον τρόπο να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ δυνατή και η Κύπρος την χρειάζεται δυνατή. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και καλή συνέχεια.