Home TOP NEWS Το παιχνίδι τελειώνει με το τελικό σφύριγμα

Το παιχνίδι τελειώνει με το τελικό σφύριγμα

 


Ο τίτλος απευθύνεται στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους οπαδούς μας. Ο αγώνας τελειώνει με το τελικό σφύριγμα και οφείλουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές να στοχεύουν τη νίκη μέχρι τη λήξη αλλά οφείλουμε και εμείς ως θεατές στις εξέδρες να στηρίξουμε μέχρι το τέλος.

Σε ένα αιώνιο ντέρμπι όλα μπορούν να γίνουν και θα λέγαμε ότι τα τρία πιθανά αποτελέσματα έχουν τις ίσες πιθανότητες να συμβούν. Είτε σκοράρουμε πρώτοι είτε δεχτούμε πρώτοι γκολ, το παιχνίδι δεν τελειώνει μέχρι ο ρέφερι να βάλει την σφυρίχτρα για τελευταία φορά στο στόμα. Ακόμα και αν το παιχνίδι πάει στην ισοπαλία, με πείσμα από ποδοσφαιριστές και ώθηση από κόσμο, η μπίλια μπορεί να κάτσει στον άσσο. Ας αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές ότι καταλαβαίνουν που αγωνίζονται, επιστρέφοντας έστω και λίγα από αυτά που έχει δώσει ο κόσμος τόσα χρόνια.

Από την άλλη, όσοι σκέφτεστε να φέρετε μαζί σας μιζέρια, απαισιοδοξία και μουρμούρα, καλύτερα αφήστε τα στο σπίτι και ελάτε να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος. Δεν θέλουν θλιμμένους στη γιορτή είπαν οι οργανωμένοι και εμείς με τη σειρά μας δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βυθισμένο στη μιζέρια με σκυφτά τα κεφάλια. Όσους το λέει η καρδιά σας ακόμη, φοράτε τη πράσινη φανέλα, τυλίξτε το κασκόλ και κατηφορίστε στο στάδιο της πρωτεύουσας.