Home TOP NEWS Παιχνίδια κριτήριο για όλους

Παιχνίδια κριτήριο για όλους

Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στάθηκε επίσημα και δημόσια ασπίδα προστασίας στον προπονητή της. Ταυτόχρονα ήδη έχει διαρρεύσει πως το τεχνικό τιμ άρχισε να ψάχνει τις μεταγραφικές του επιλογές ενόψει του Ιανουαρίου. Μέχρι τη διακοπή μεσολαβούν αρκετά παιχνίδια. Και είναι πλέον σαφές, πως τα παιχνίδια αυτά, μεταξύ των οποίων και τρία ντέρμπι με Αποέλ, ΑΕΚ και Απόλλωνα, αποτελούν κριτήριο παραμονής στο ρόστερ για αρκετούς ποδοσφαιριστές.


Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και αυτοί που ήρθαν να ηγηθούν και αυτοί που ήρθαν για ρολίστες αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Πάμπος Χριστοδούλου σήμερα μίλησε για ατομικά λάθη και ξεκαθάρισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή, οπότε όσοι δεν καταφέρουν να διορθωθούν ως το Γενάρη, κάνουν τον εαυτό τους ουσιαστικά φαβορί για αποχώρηση και θα αναζητήσουν άλλους σταθμούς στην καριέρα τους.

Τα πιο πίσω ενδεχομένως να ακούγονται ψυχρά, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει απαιτήσεις και οι παίκτες της πρέπει να αντιληφθούν πως πίεση πάντα θα υπάρχει. Έχουν όλοι 1.5 μήνα να αποδείξουν πως έχουν θέση στο ρόστερ. Ας τα δώσουν όλα και θα δούμε τι θα μας φέρει ο Ιανουάριος.