Home TOP NEWS Ράινερ Ράουφμαν στην Spox: “Το κλαμπ με τον περισσότερο κόσμο”

Ράινερ Ράουφμαν στην Spox: “Το κλαμπ με τον περισσότερο κόσμο”

 


Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην γερμανική Spox έδωσε ο Μάρκο Ράινερ Ράουφμαν, με το μεγαλύτερο μέρος της να αναφέρεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Γερμανός αγαπήθηκε και πρόσφερε όσο λίγοι στην ομάδα γι’ αυτό και τα λόγια του πάντα προκαλούν ενδιαφέρον.

Στο κομμάτι που αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ράουφμαν αναφέρει ότι συνεχίζει να εκτιμάται από τον κόσμο ακόμα και μετά την απόσυρση του ενώ τα 237 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (μεταξύ αυτών και τα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου) καταδεικνύουν την προσφορά του στην ομάδα αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον χαιρετούν συνεχώς στο δρόμο αφού για πολλούς υπήρξε είδωλο ενώ σημειώνει ότι βρίσκονται παντού καθώς είναι οι περισσότεροι στο νησί.

Θυμάται επίσης, πως ξεκίνησαν όλα, όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Κύπρο από μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τον καλούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας. Εκείνη τη στιγμή, ο Ράινερ βρισκόταν σε μια ταβέρνα και σκέφτηκε ότι στη Κύπρο μπορεί να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και σε τρεις μέρες πήρε την απόφαση να κατηφορίσει στο νησί. Γνώριζε και για τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας  πράγμα που έκανε την απόφαση του πιο εύκολη.

Ο Ράινερ Ράουφμαν δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμένο πέναλτι με την Ανόρθωση το 1997 που στέρησε τον τίτλο στην ομάδα μας. Παρά τα 42 γκολ και το χρυσό παπούτσι εκείνης της σεζόν, ο Γερμανός θυμάται το συγκεκριμένο παιχνίδι που τον στιγμάτισε για πάντα. Ο Γερμανός εκθειάζει το φανταστικό Πράσινο Λαό και την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα.

Ρομαντικός ο Γερμανός, που μας θυμίζει άλλες εποχές. Τότε που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τρόμος και οι παίκτες γούσταραν να φοράνε το τριφύλλι στο στήθος. Εμείς ένα έχουμε να πούμε:

“Είναι τρελός, είναι τρελός ο Γερμανός”!