Home TOP NEWS Σημαντική για τη ψυχολογία η αναρρίχηση

Σημαντική για τη ψυχολογία η αναρρίχηση

 


Λέμε συχνά να κοιτάζουμε αποκλειστικά τα δικά μας παιχνίδια και τους τρόπους που θα βελτιωθούμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Θεωρούμε επίσης πως είναι πολύ νωρίς για να πιάσουμε υπολογιστικές μηχανές και να αρχίσουμε τα μαθηματικά. Επιμένουμε στα πιο πίσω και τα όσα αναφέρουμε σε αυτό το κομμάτι δεν τα αναιρούν. Ναι πρακτικά, η απόσταση μας από την κορυφή είναι σε επίπεδα που μπορούν να καλυφθούν και εννοείται τα παιχνίδια των ανταγωνιστών δεν πρέπει να μας νοιάζουν.

Το να ανεβαίνουμε θέσεις στη βαθμολογία όμως, έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία της ομάδας και των παικτών ατομικά. Αυτή την εβδομάδα η πρωτοπόρος ΑΕΚ παίζει με τον Απόλλωνα τη στιγμή που στο ΓΣΠ θα τα πουν Αποέλ και Πάφος. Ξεκάθαρα με νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα αυτών των δυο αναμετρήσεων. Προτιμήσεις φυσικά υπάρχουν, αλλά ότι κι αν έρθει, η ομάδα μας μπορεί να έχει όφελος στον βαθμολογικό πίνακα.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια με μια προϋπόθεση, ότι θα κερδίσουμε! Επανερχόμαστε λοιπόν στην αρχική μας δήλωση και τονίζουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Κανένας βαθμός δεν θα μας χαριστεί. Μόνο με μπόλικο ιδρώτα θα έρθει το ζητούμενο που είναι οι 3 πόντοι.