Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην Πολωνία για τον επαναληπτικό οι πράσινοι

Στην Πολωνία για τον επαναληπτικό οι πράσινοι

 


Στον προορισμό τους στην Πολωνία έφθασαν οι παίκτες μας οι οποίοι την Κυριακή στις 17:00 (Live @omonoianews – Cytavision) αντιμετωπίζουν την Γιαστρέμπσκι στο δεύτερο αγώνα του τρίτου γύρου του Champions League και στον επαναληπτικό του 0-3 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Στο τριφύλλι απολαμβάνουν την εμπειρία της διοργάνωσης και θα προσπαθήσουν να παίξουν το παιχνίδι τους και να δουν στα μάτια τον αντίπαλο.

Οι παίκτες μας θα προπονηθούν σήμερα Σάββατο στη «Ηala Sportowa» όπου θα γίνει ο αγώνας της Κυριακής. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αχ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης, Σωτ. Πετρακκίδης, Π. Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, Χρ. Αντωνιάδης, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Μ. Παπαχριστοδούλου, Σ. Μπάγκρεϊ, Μ. Σιντιμπέ και Φέλιξ.

Την προπονητική ομάδα αποτελούν οι Γιάννης Καλμαζίδης, Σάββας Σάββα και Δημοσθένης Φιλιππάτος και η στατιστικολόγος Ζανέτ Τζωρτζή . Αρχηγός αποστολής είναι ο αρχηγός του πετοσφαιρικού τμήματος Φώτος Ιωάννου. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι ορισμένη το βράδυ της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου 2017.