Home TOP NEWS Αποφάσεις για γέλια στο Τσίρειο – Ισόπαλη η κωμωδία

Αποφάσεις για γέλια στο Τσίρειο – Ισόπαλη η κωμωδία

 


Όλα μπορούν να συμβούν σε αγώνα του Αποέλ και ο αγώνας να συνεχίζεται όταν το θέλουν. Οι οπαδοί του αιωνίου κατάφεραν με κροτίδα να τραυματίσουν ball boy και να τον στείλουν στο νοσοκομείο, στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Δημήτρης Μασιάς, σε αντίθεση με την απόφαση του 2014 όταν διέκοψε τον αγώνα για να πάρει το τρίποντο το Αποέλ, σήμερα διέταξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση και αυτό έφερε το ξεσηκωμό στην κερκίδα της ΑΕΛ. Ο ίδιος διαιτητής στο ίδιο γήπεδο για παρόμοια φάση αλλά για άλλη ομάδα, πήρε άλλη απόφαση… Αυτό φαίνεται έλεγε η οδηγία.

Η αντίδραση των γηπεδούχων έφερε μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των φιλάθλων και ακολούθως πολύλεπτη διακοπή όμως και πάλι δεν είχαμε οριστική απόφαση και η αναμέτρηση συνεχίστηκε. Ο ρεφ ζήτησε να αποχωρήσουν οι φιλάθλοι για να παιχτεί ο αγώνας και αυτό έγινε στις 22:00 με τον πιο αστείο τρόπο.

Ο αγώνας άρχισε στο 42ο λεπτό και παίχτηκε σε μερικά λεπτά ένα στημένο θέατρο με τους παίκτες κρύους να κρατάνε την μπάλα και να την γυροφέρνουν μέχρι να περάσει ο χρόνος να πάνε στα αποδυτήρια.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο β’ ημίχρονο και ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, κλείνοντας έτσι μία νύκτα ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο.