Home TOP NEWS Γιγκίεβιτς: «Παίζει γρήγορο και μοντέρνο ποδόσφαιρο»

Γιγκίεβιτς: «Παίζει γρήγορο και μοντέρνο ποδόσφαιρο»

 


Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα (θα γίνει αύριο), όμως θεωρείται βέβαιο πως ο Ιβάιλο Πέτεφ θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Βούλγαρος τεχνικός συνυπήρξε στην ΑΕΛ με ένα πρώην παίκτη μας, τον Λούκας Γκιγκίεβιτς. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πολωνό.

Ποιο είναι το προπονητικό στυλ του Πέτεφ;
«Είναι πολύ καλός προπονητής. Του αρέσει να παίζει γρήγορο και μοντέρνο ποδόσφαιρο. Συνήθως έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες, αλλά κάνει ξεκάθαρο πως πρέπει όλοι να δουλεύουν για την ομάδα. Όλοι πρέπει να επιτίθονται, αλλά να παίζουν και άμυνα».

Θεωρείς πως μπορεί να βοηθήσει την πολύ προβληματική ΟΜΟΝΟΙΑ;
«Είμαι σίγουρος πως έχει τις ικανότητες να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και πως θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό φυσικά είναι να ανεβεί και στον βαθμολογικό πίνακα, γιατί παρακολουθώ τι γίνεται και δεν είναι αυτή θέση για μια ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι πάντα πρώτη, τουλάχιστον να τερματίζει στις πρώτες 2 θέσεις. Θα χρειαστεί βέβαια χρόνο να δείξει την ποιότητα του ο Πέτεφ, αλλά είμαι σίγουρος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε καλή επιλογή. Με αυτόν στον πάγκο είχαμε κερδίσει τη Ζενίτ στην ΑΕΛ».

Με καλές συστάσεις από τον Γκιγκίεβιτς λοιπόν ο Πέτεφ, όμως όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Φυσικά η άποψη μας είναι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αλλάξουμε πολλά εκτός από τον προπονητή.