Home TOP NEWS Οι αποφάσεις που πήρε ο Όμιλος Παλαιμάχων

Οι αποφάσεις που πήρε ο Όμιλος Παλαιμάχων

 


Ανακοίνωση με θέμα την ποδοσφαιρική ομάδα και την κατάσταση που επικρατεί εξέδωσε ο όμιλος παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας, μετά από συνεδρία που έγινε την Τρίτη 05/12/2017 και αφού ενημερώθηκε για τις αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. του Σωματείου μας, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. Εκφράζει πλήρη κατανόηση στο αίσθημα πικρίας και απογοήτευσης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Σωματείο μας τα τελευταία χρόνια, επηρεάζοντας την δυναμικότητα της ποδοσφαιρικής μας Ομάδας.
  2. Εκφράζει την μεγάλη ανησυχία του για το γεγονός ότι, η δύσκολη αυτή κατάσταση δείχνει να μην βελτιώνεται και να παγιώνεται, επηρεάζοντας πέραν της δυναμικότητα της Ποδοσφαιρικής Ομάδας και το φρόνημα των Ομονοιατών που τόσο περήφανοι αισθάνονται για την Ιστορία της αγαπημένης του Ομάδας.
  3. Εκφράζει την ανάγκη να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, κυρίως στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι , είναι αυτές τις στιγμές που πρέπει να δείξει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του, αφού το να ανήκεις στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ΤΙΜΗ, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν μπορεί να την επηρεάσουν ούτε οι δύσκολες στιγμές ούτε τα κακά αποτελέσματα.
  4. Καλεί το Δ.Σ. του Σωματείου να μην σκύψει το κεφάλι και νηφάλια και επίμονα να συνεχίσει την προσπάθεια του για να οικοδομήσει σε ΣΤΕΡΕΑ βάση το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου, στελεχώνοντας με ικανούς τεχνοκράτες, επιστήμονες και προπονητές που να οδηγήσουν την Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου πίσω στον θρόνο της. Τα κακά αποτελέσματα πρέπει να προβληματίσουν και να ληφθούν διορθωτικά μέτρα, αλλά να μην απογοητεύσουν κανέναν, αφού η προσπάθεια για ανάκαμψη της ομάδας μας γίνεται κάτω από δύσκολες οικονομικές και άλλες συνθήκες και πρέπει να μείνουμε πιστοί στην ΙΔΕΑ και στο ΠΝΕΥΜΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
  5. Καλούμε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρά την απογοήτευση που νοιώθει, όπως δώσει έντονα το παρών του στον αγώνα με τον Απόλλωνα, την Δευτέρα 11/12/2017 δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο.
  6. Το Δ.Σ. του Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ένδοξη φανέλα της ομάδας μας , όπως δώσουν έντονα το παρών τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα στηρίζοντας την ομάδα μας στην άσχημη αυτή περίοδο.