Home TOP NEWS Μιχαΐλοφ: «Είμαι ανακουφισμένος, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημάδι»

Μιχαΐλοφ: «Είμαι ανακουφισμένος, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημάδι»

 


Δηλώσεις σε ραδιοσταθμό της πατρίδα τους έκανε ο Νικολάι Μιχαΐλοφ, που μίλησε για αρκετά θέματα που τον αφορούν. Ο Βούλγαρος τερματοφύλακας τόνισε πως είναι ανακουφισμένος που υπέγραψε συμβόλαιο μετά από πέντε μήνες χωρίς ομάδα, λέγοντας πως η συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημάδι! Το διάστημα αυτό σκέφτηκε πολλά πράγματα όπως λέει, όμως τα αφήνει όλα πίσω τώρα και επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με το “τριφύλλι”.

Πρόσθεσε πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος στις 2 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με την Αλκή. Ανέφερε πως έχει περιθώριο να αγωνιστεί για ακόμη εφτά με οκτώ χρόνια σε τοπ επίπεδο. Για τις συζητήσεις με την ομάδα μας, ανέφερε πως οι πρώτες επαφές ήταν με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον Πάμπο Χριστοδούλου, συμπληρώνοντας πως η άφιξη ενός προπονητή που γνωρίζει κάνει καλύτερα τα πράγματα.

Για το πως και έμεινε για τόσο διάστημα χωρίς ομάδα, είπε πως είχε αρκετές προτάσεις το Καλοκαίρι, από Ελλάδα, Ολλανδία, Βέλγιο, με μια από αυτές να είναι με τον ΠΑΟΚ, που οι συζητήσεις κράτησαν για μήνες, αλλά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι. Πέρασε επίσης δύο εβδομάδες στην Κρίσταλ Πάλας, με την οποία αγωνίστηκε και σε δύο φιλικά παιχνίδια. Επίσης, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα μετά τη συμφωνία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ, πως πέρασε δοκιμαστικά από το Αποέλ. Τόνισε πως είναι ψέματα και αυτό που ισχύει είναι πως όταν τραυματίστηκε ο Βάτερμαν του έγινε πρόταση συνεργασίας, όμως τελικά δεν προχώρησε.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για την Εθνική ομάδα, στην οποία επιθυμεί να κληθεί ξανά. Είπε πως τώρα που θα πάρει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του ίσως του δοθεί η δυνατότητα να φορέσει πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο. Χρειάζεται χρόνο να βρεθεί πάλι σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που θα γίνει μέσω λεπτών συμμετοχής, αφού δεν αρκούν οι προπονήσεις, με τον ίδιο να λέει πως δεν σταμάτησε να δουλεύει το διάστημα που ήταν χωρίς ομάδα αφού ήθελε να παραμείνει σε ψηλά επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τόνισε όμως πως είναι διαφορετικό να προπονείσαι μόνος σου και άλλο με ομάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε στους πολλούς Βούλγαρους που αγωνίζονται στο νησί μας. Αυτό όπως λέει θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα, ενώ ήδη στην Κύπρο μένουν αρκετοί συγγενείς του. Το κλίμα είναι παρόμοιο με της χώρας του, ενώ θα συναντήσεις και αρκετούς πρώην συμπαίκτες που παίζουν στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά όσα είπε στον Darik Radio και την εκπομπή Gong Sport Show.