Home TOP NEWS Μιχαΐλοφ: «Ξεκινάω άμεσα προπονήσεις για να φτάσω στο 100%»

Μιχαΐλοφ: «Ξεκινάω άμεσα προπονήσεις για να φτάσω στο 100%»

 


Πέραν από τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Νικολάι Μιχαΐλοφ μίλησε και σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Ο Βούλγαρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έκανε με την ομάδα μας, πότε υπολογίζει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και τις πρώτες του εντυπώσεις από το σύλλογο. Αναλυτικά πιο κάτω:

Για την προσέγγιση του από την ομάδα μας: «Είμαι ευχαριστημένος που μετά από οκτώ εβδομάδες συζητήσεων υπέγραψα σήμερα το συμβόλαιο μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πριν από δυο εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής (σ.σ. Πάμπος) ήρθαν και μιλήσαμε στην Σόφια».

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μου σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ήμουν χωρίς ομάδα. Ξεκινάω άμεσα προπονήσεις για να φτάσω στο 100% της ετοιμότητας μου και να πραγματοποιήσω ντεμπούτο με την ΟΜΟΝΟΙΑ», είπε για το επίπεδο ετοιμότητας του και συμπλήρωσε για το πότε αναμένει πως θα αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος: «Έχουμε δυο παιχνίδια το προσεχές διάστημα. Ένα το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Άχνας και ένα την Πέμπτη. Το αυριανό παιχνίδι θα το παρακολουθήσω από την κερκίδα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα στις 2 Ιανουαρίου».

Ακολούθως δήλωσε: «Χρειάζομαι να παίξω παιχνίδια. Τώρα έχω λίγες μέρες για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Στις διακοπές των Χριστουγέννων θα επιστρέψω στην χώρα για πάρω τα πράγματα μου. Τώρα ψάχνω για διαμέρισμα».

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την Λευκωσία είναι πως είναι ωραία πόλη, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. Το γήπεδο που έχουμε ως έδρα είναι όμορφο και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας επιβεβαιώνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλος σύλλογος», ήταν το καταλυτικό του σχόλιο.