Home TOP NEWS Οι πιθανοί έντεκα στο “Δασάκι”

Οι πιθανοί έντεκα στο “Δασάκι”

 


Στο “Δασάκι” της Άχνας πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας για το Πρωτάθλημα CYTA (live OmonoiaNews, Cytavision). Το παιχνίδι είναι το πρώτο για τον νέο προπονητή μας, Ιβάιλο Πέτεφ, γεγονός που προσθέτει περισσότερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Λόγω του λιγοστού χρόνου που πέρασε με τους ποδοσφαιριστές, εικάζουμε ότι δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές. Με 4-4-2 αναμένουμε το σχήματισμό της ομάδας.

Άμυνα

Ο Φελτχούιζεν αποχώρησε τραυματίας την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο πρόλαβε τελικά να βρίσκεται στην αποστολή. Η ετοιμότητα του θα κρίνει κατά πόσο θα ξεκινήσει ενώ σε αντίθετη περίπτωση, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο νεαρός Χριστοδούλου. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Γουίλιαμ Σοάρες και Μαρκάσα.

Μεσαία γραμμή

Με την μετατόπιση του Μαρκάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας και την απουσία του Κανού, ενδέχεται να δούμε αλλαγές στον άξονα. Ο Μαδούρο είναι πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού μετά από καιρό, ενώ δίπλα του θα έχει τον Άλεξ Σοάρες σε ένα πιο δημιουργικό ρόλο. Θέση στον άξονα διεκδικεί και ο Κατελάρης. Στα δυο φτερά θα βρίσκονται οι Χριστοφή και Τζαρσίνιο.

Επίθεση

Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ράφα Λόπες και Ματ Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι έχουν μείνει αρκετό καιρό μακριά από τα δίκτυα.