Home TOP NEWS Το στοίχημα στον άσσο

Το στοίχημα στον άσσο

Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερα του ενός αγωνιστικά προβλήματα είναι δεδομένο. Σπανίως ένας και μόνο λόγος μπορεί να ρίξει μια ομάδα που στοχεύει τις πρώτες θέσεις τόσο χαμηλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι εξαίρεση. Να πούμε επίσης το χιλιοειπωμένο “στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μεσίες”. Έχοντας πει όμως τα προηγούμενα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε και πως αν είχαμε σταθερότητα στον άσσο, θα είχαμε σίγουρα περισσότερους βαθμούς.


Δεν μπορούμε φυσικά να ισχυριστούμε πως θα ακολουθούσαμε δεδομένα πρωταγωνιστική πορεία, αλλά σίγουρα θα είχαμε κι άλλους πόντους στο σακούλι μας. Στα πολύ γρήγορα μπορούμε να σκεφτούμε τέσσερις, δυο που πετάξαμε με την Ανόρθωση και δυο με τον Ολυμπιακό. Οπότε είναι ξεκάθαρο πως η πρώτη μεταγραφή που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ για το Γενάρη, ο Νικαλάι Μιχαΐλοφ, είναι πιθανότατα και η πιο σημαντική. Το βιογραφικό του Βούλγαρου μιλάει από μόνο του, το στοίχημα είναι να βγάλει στο γήπεδο εκείνα τα στοιχεία που τον βοήθησαν να κάνει καριέρα.

Παρότι πρώτος τον “τσέκαρε” ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο Ιβάιλο Πέτεφ επέλεξε να επικυρώσει τη μεταγραφή και να τον φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τον ξέρει πολύ καλά, αφού ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του όταν ήταν προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας. Ευχή όλων μας είναι να καταφέρει να τον παρουσιάσει και στην κατάσταση που πρέπει, για να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα στα μετόπισθεν.