Home TOP NEWS Τελευταία ευκαιρία ή πίστωση χρόνου;

Τελευταία ευκαιρία ή πίστωση χρόνου;

Έχει καταντήσει συνήθεια πλέον να γίνεται θέμα κάθε βδομάδα για το ποιος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Μια η κακή αγωνιστική παρουσία του Φελτζούιζεν, που ήρθε ως βασικός, και μια ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγή, καθιστούν τον άσσο ως φλέγον θέμα για το τριφύλλι. Πιο πίσω ο νεαρός Χριστοδούλου που δείχνει να έχει ταλέντο αλλά υπολείπεται εμπειρίας.


Με αυτά τα δεδομένα και με το τι έχουν δείξει οι τρεις τους μέχρι στιγμής, θεωρούμε ότι αν ο Κωνσταντίνος ήταν υγιής θα βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια στα επόμενα παιχνίδια. Έλα όμως που δεν είναι και ο κόουτς έχει δυο επιλογές μπροστά του: είτε θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον τερματοφύλακα που ο ίδιος επέλεξε για να είναι το νούμερο ένα, είτε θα δώσει επιπλέον χρόνο στο νεαρό για να τον βοηθήσει να κερδίσει εμπειρία και αυτόματα να μπορεί να στηρίζεται περισσότερο πάνω του στο άμεσο μέλλον.

Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος από τους δυο βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, άλλωστε δουλειά του Πάμπου είναι να κρίνει. Δυο πράγματα όμως μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Πρώτον, εάν ο Ολλανδός πάρει την ευκαιρία και αποτύχει, στα μάτια του κόσμου θα είναι τελειωμένος και δεν θα υπάρξει άλλη στήριξη. Δεύτερον, η αστάθεια στον άσσο είναι ένας από τους παράγοντες που συμβάλουν στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Εμείς το έχουμε καταντήσει σίριαλ για το ποιος θα αγωνίζεται κάθε βδομάδα. Ας αποφασίσουμε…