Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Μένουμε σταθεροί στην θέση μας και στα δύο λογικά και...

ΘΥΡΑ 9: «Μένουμε σταθεροί στην θέση μας και στα δύο λογικά και απλά αιτήματα μας»

 


Με ανάρτηση στη σελίδα της Θύρας 9, οι οργανωμένοι τονίζουν πως οποίο και να ήταν το αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα δεν θα άλλαζε κάτι. Στην τοποθέτηση τους αναφέρουν ξανά τα δύο αιτήματα που έκαναν προς το Διοικητικό Συμβούλιο, περιμένοντας θετική απάντηση. Αναλυτικά:

«Δεν θα άλλαζε το παραμικρό για εμάς είτε νικούσαμε είτε χάναμε χθες. Μένουμε σταθερή στην θέση μας και στα 2 λογικά και απλά αιτήματα μας που αναφέραμε πριν ακριβώς μια βδομάδα.

1) Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του νέου προπονητή που θα πάρει τα κλειδιά του Ηλίας Πούλλος να λήγει με το τέλος της φετινής περιόδου έτσι ώστε να μην δεσμεύσουμε τους επόμενους. Να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.

2) Το Δ.Σ να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση που θα συζητηθούν πολλά και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη. Καλούμε τα μέλη να ΜΗΝ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης ούτως ώστε να πάμε ΑΜΕΣΑ σε εκλογική συνέλευση ΠΡΙΝ τον ερχόμενο Ιούνιο για να μπορέσει το νέο Δ.Σ να έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει για την επόμενη χρονιά.

Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα RESPECT σε όσους ακόμα μας στέκονται περήφανα και τραγουδούν. Το Σάββατο θα γεμίσουμε ξανά τα λεωφορεία και θα είμαστε στο δασάκι.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ – Ρε καλώς τον Ιωνά…»