Home TOP NEWS Την Πέμπτη η κλήρωση του Κυπέλλου – Οι 15 πιθανοί αντίπαλοι

Την Πέμπτη η κλήρωση του Κυπέλλου – Οι 15 πιθανοί αντίπαλοι

 


Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, η κλήρωση του Β’ Γύρου του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’ & Β’, Κατηγορίας, περιόδου 2017-2018, θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον πρώτο όροφο του Σταδίου ΓΣΠ, στο χώρο του εστιατορίου. Σε αυτήν θα συμμετέχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ, που στον πρώτο γύρο είχε την τύχη να περάσει χωρίς αγώνα, όπως επίσης και άλλες εννέα ομάδες. Μόλις οι έξι, από τις συνολικά 16 που συνεχίζουν στη διοργάνωση, πήραν την πρόκριση στο γήπεδο.

Από τους 15 πιθανούς αντιπάλους της ομάδας μας, οι πέντε αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία. Ασφαλώς αυτό δεν τις κάνει αδύναμες, άλλωστε οι τρεις έφτασαν μέχρι εδώ αφήνοντας εκτός ισάριθμες από την Α’ Κατηγορία, αλλά όπως και να το κάνουμε σίγουρα φαντάζουν ευκολότερες από αυτές που αντιμετωπίζουμε στο τρέχον Πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως στη φάση των “16” οι ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα χωρίς περιορισμούς και η πρόκριση θα κριθεί σε διπλές αναμετρήσεις. Αναλυτικά οι 15 πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας μας: Αγία Νάπα, ΑΕΚ Λάρνακας, Απόλλων, Αποέλ, Ανόρθωση, Άρης, Δόξα, Ερμής, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός, Πάφος, Οθέλλος Αθηαίνου, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Καρμιώτισσα και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.