Home TOP NEWS Αποφάσισαν αποχή από όλα τα παιχνίδια όπου εφαρμόζεται το μέτρο της ταυτοποίησης...

Αποφάσισαν αποχή από όλα τα παιχνίδια όπου εφαρμόζεται το μέτρο της ταυτοποίησης οι οργανωμένοι

 


Οι θέσεις της Θύρας 9 για το θέμα της ταυτοποίησης και των διάφορων παρόμοιων μέτρων που εφαρμόζονται στα γήπεδα παραμένουν σταθερές. Για αυτό άλλωστε και οι οργανωμένοι αποφάσισαν να απέχουν από όλα τα παιχνίδια, τόσο εντός αλλά και εκτός έδρας, που ισχύει το μέτρο της ταυτοποίησης. Εάν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει τη στήριξη του πιο ένθερμου κομματιού της στα επόμενα ντέρμπι της σεζόν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, για να είναι εντελώς ξεκάθαρο σε όλους, είναι πως ακόμη και στα ΕΝΤΟΣ έδρας παιχνίδια με Αποέλ, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ, όπου οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας δεν δίνουν στοιχεία κατά την είσοδο τους, η ΘΥΡΑ 9 θα κάνει αποχή. Ουσιαστικά, οι οργανωμένοι της ομάδας μας θεωρούν άδικο να πάνε στο γήπεδο, ενώ απέναντι δεν θα έχουν δικαίωμα (εκτός αν δώσουν τα στοιχεία τους) να βρίσκονται οι αντίπαλοι οπαδοί.

Παρόμοια απόφαση με αυτή της Θύρας 9 πήραν και άλλα οργανωμένα σύνολα, ενώ κάποια επέλεξαν απλώς να μην πηγαίνουν στα εκτός έδρας ματς που εφαρμόζεται το μέτρο της ταυτοποίησης.