Home TOP NEWS «Δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη»

«Δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη»

 


Δηλώσεις σε μέσο της Σουηδίας έκανε ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τζον Αλβμπάκε. Ο Σουηδός τόνισε πως θα ήταν ηλίθιος να αρνηθεί πρόταση της ομάδας μας. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τη μετακίνηση του στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Θα ήμουν ηλίθιος, αν άφηνα να πάει χαμένη η ευκαιρία να πάρω μετεγγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι εντός έδρας. Μου είπαν πως έχει πάνω από 10.000 κόσμο στην έδρα μας. Είναι πολύ επαγγελματικά όλα εδώ, πιστεύω πως έκανα σωστή επιλογή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μία τυχαία ομάδα. Πολλοί πιστεύουν πως όταν πας στην Κύπρο, δεν πας για μπάλα, αλλά για διακοπές. Αλλά δεν είναι έτσι…».

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου: «Το πρωτάθλημα είναι μικρό, αλλά έχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν πέντε ομάδες που παλεύουν για την Ευρώπη και παίζουν μερικές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν εδώ παίκτες από την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ολλανδικό πρωτάθλημα, άρα υπάρχει ποιότητα. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά τώρα θα κριθούν όλα, στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον συναγωνισμό στον άσσο: «Έχουμε τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Κύπρου, αλλά είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός για καιρό. Υπάρχουν δύο νεαροί γκολκίπερ που δείχνουν καλοί, αλλά κυρίως συναγωνίζομαι με έναν Βούλγαρο που έχει 35 διεθνείς συμμετοχές. Ο προπονητής τερματοφυλάκων είναι επίσης Βούλγαρος, άρα έχει ένα μικρό χάντικαπ. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν με ανησυχεί αυτό, πιστεύω πως θα παίξω στο μέλλον».