Home TOP NEWS Ενδιαφέρον για Μπόλιεβιτς;

Ενδιαφέρον για Μπόλιεβιτς;

 


Εκτός πλάνων της ΑΕΚ ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς. Τι μας νοιάζει εμάς θα διερωτηθεί κανείς; Στο ρεπορτάζ ΑΕΚ αναφέρεται ο διάλογος που είχε ο Σέρβος με τον Τσάβι Ρόκα. Σύμφωνα με το sport-fm.com.cy και τον Αντρέα Βεντούρη λοιπόν συνέβηκαν τα εξής:

“Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ζήτησε από τον «Μπόλιε» να συνεχίσει ως δανεικός στην Αλκή, ο παίκτης αρνήθηκε τονίζοντας στον Ρόκα ότι δεν επιθυμεί να πάει σε ομάδα του κάτω διαζώματος, επισημαίνοντάς του ότι πριν από λίγο καιρό είχε πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν έγινε αποδεκτή! Ο Ρόκα από την πλευρά του, απάντησε στον Μπόλιεβιτς ότι αν δεν βρει ομάδα, θα διαγραφεί από τη λίστα. Η ουσία είναι πως ο Μαυροβούνιος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως ο Τσάβι βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση μίας μεταγραφής, με την απόκτηση επιθετικού!”

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν υπάρχει ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον αμυντικό μέσο. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ιβάιλο Πέτεφ είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν θέλει να αποχωρήσει οποιοσδήποτε από το τωρινό ρόστερ, οπότε εικάζουμε πως οποιαδήποτε προσέγγιση έγινε πιο παλιά. Θα αναθερμανεθεί το ενδιαφέρον τώρα που ο παίκτης μένει ελεύθερος;