Home HOOLIFAN Hoolifan: ΑγιοΒασίληδες, επίτροποι και Κωστάκης χακερ!

Hoolifan: ΑγιοΒασίληδες, επίτροποι και Κωστάκης χακερ!

 


Καλημέρα καλημέρα καλημέρααααααααα

Τι κάμνετε μωρούθκια μου ούλλα καλά;

Επεθύμησα σας δκιάολεεεεε

Εσείς;

…..

Εσείς είπααααα;

Ακόμα να μου σύρουν 5 σουτιέ τζε 4 βρακούθκια οι θαυμάστριες. Εν περνά η μπογιά μου πλέον. Ας ένι κανένα σώβρακο ρε Παντελή εσύ ποτέ εν με επούλησες! Τελοσπάντων

Ήντα 17 ήταν τούτον πάντως. Κανένας μας δεν επερίμενε τέτοια εξέλιξη με την ομάδα. Αλλά η ομάδα μας όπως πάντα βάλθηκε να μας διαψεύσει τζαι να πνίξει τις ελπίδες μας μες το μαράζι. Τζαι εμείς με την σειρά μας πνίουμε το μαράζι μας μες τη μπύρα. Φαύλος κύκλος! Τζαι κούννες!

Τι να κάμουμε. Ταλαιπωρημένος λαός. Τζαι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ταλαιπωρημένος. Τζιαμέ όμως. Τζιαμέ κόντρα στις ζηνισχιές τζαι τις πατσαρκές επιμένουμε

Εκάμαμε και το 2 στα 2. Τζαι το αποκορύφωμα με 0 παθητικό! Ποιοι; Εμείς που αν επαίζαμε με μάππα με size όπως τζείνες τις φουσκωτές που έσχει στο πρωταρά τζαι μπαίνουν μέσα οι ροκόλοι το καλοτζαίρι, πάλε θα το ετρώαμε !!!

Συγκίνησης!

Ήβρα πάντως την εξήγηση!

” Θέλω η Ομόνοια να δέρνει συνέχεια 3-0 “. Χριστουγεννιάτικο γράμμα στον Αη Βασίλη από τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη, την Μαρία, την Σοφία, τον Γιαννο, τον Θοδωρή, τον Αντρέα, τον Χαράλαμπο, τον Κυριάκο, την Χριστίνα…

Φαντάστου την φάτσα του μόλις έπιασε τα γράμματα

« Ρε ξωτικά τσιακκάρετε πόσα 3-0 υπέρ της Ομόνοιας έχουμε στα ράφκια τζαι από ότι φαίνεται εν να τα ληφτούμε!!»

Αν κρίνω πάντως ρε Αη Βασίλη που τα πόσα….3-0 υπέρ μας έφερες τις προηγούμενες χρονιές σημαίνει έσχεις ολόκληρες αποθήκες σε στοκ τζαι μεν μου λαλείς έσχεις έλλειψη

Για αυτό μεν παίζεις πελλό ρε χοντρέ και φέρε τα δώρα των μωρών. Να μεν τους βάλω του χρόνου να αρκέψουν να παραγέλνουν σεξ ντολλς αη βασίληδες να χάσεις τζαι τα φώτα σου!!

Τζαι μεν χαχανίζεις ρε Ρούντολφ τζαι ίσχια παραγέλλουν μπφτέκια ταράνδου με Jack Daniel σως τζαι ξικοτσινήζει τζαι η μούττη σου άψε σβήσε!!!

Όπως είπε και ένας φίλος

Τούτο το 0 παθητικό για δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι εν πιο συγκινητικό τζαι που το διάγγελμα ” Είμαι ο Μακάριος είμαι ζωντανός ”

ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να κάμει τα μαλλιά του σπόντες ο Λυσσαρίδης!!

Ρε να δω τον Λυσσαρίδη να βάλει dax κοτσινο τζαι να πεθάνω

Έφκαλα τζαι συμπέρασμα γιατί ο Φούλης εν έτσι που ένι. Που ήταν μιτσής τζαι ήθελε να γίνει πολιτικός έγραψε του Αη βασίλη « Αγιε μου θέλω να έχω….δυο ορατικότητα» αντί διορατικότητα…..

Είδες μαλάκα η ορθογραφία  τι κάμνει.

Ε μεν κάμνεις έτσι ρε. Ο άλλος ο Γεωργιάδης επαράγειλε του…… τεράστια ακουστικά τζαι επειδή εν είσχε ο Αγιος είπε να αυτοσχεδιάσει λίον τζαι έκαμεν του τα natural μεχ μεχ μεχ μεχ

Συνεχίζουμεν!

Έχουμε αλλό δκυο ματς. Πρέπει να κερδηθούν με οποιοδήποτε κόστος. Όχι γιατί έχω ελπίδες για κάτι. Για τα μωρά μας. Αλλό ένα χαμόγελο τέθκιον να δω όπως προχτές τζαι έφκαλα άνετα τζαι το 18. Τούτον μας βαστά τζιαμέ.

Δυο νίκες λία χαμόγελα τζαι κάτι μπύρες παγωμένες..

Η κοπ τζαι ο Ιωνάς το φκιολί τους. Κάρτα κάρτα κάρτα. Ρε γαμώ το καπηλέ μου έσχει στα περίπτερα ξαπολάτε τα αρχίδια μας αφήστε μας ρε να δούμε μια μάππα με την ησυχία μας ρε. Δέτε τι εν να κάμετε εσείς με το ποδόσφαιρο τζαι τη δικαιοσύνη αντίστοιχα σε τούτο το τόπο τζαι μεν ασχολήστε μαζί μας. Μπουρδέλο τα εκάμετε. Εγώ αν ήμουν στη θέση σας ήταν να έσχει πιο λία σκάνδαλα. Εγώ. Τζαι πιστέψετε με εν με είδετε κάτι νύχτες Σαββάτου πόσα σκάνδαλα δημιουργώ.

Περιπαίζει μας τζαι η η επίτροπος τελικά

Η Κοπ θα κρατάει…μόνον 96 ώρες τα ηλεκτρονικά προσωπικά δεδομένα και μετά θα τα καταστρέφει. Βασικά θα έσχει στην διάθεση της…..μόνον 96 ώρες για να κάμει copy paste έναν ηλεκτρονικόν αρχείο…..

U can do it !!

Αν θέλεις βοήθεια Κωστάκη ξεκινούμε από τα βασικά. Παίρνεις το τόξο, που ως δια μαγείας ταράσσει άμαν ταράσει τζαι το σχέρι σου, πάνω από το αρχείο….. τζαι πατάς δεξί κλικ. Από εκεί και πέρα εν να σε αφήκω να αυτοσχεδιάσεις τζαι λιο…..

Κάμε χάζι που εν να τα κάμει zip file αντι copy τζαι εν να βουρά περίπτερο να αγοράζει zippo για να τα…ξεκλειδώσει!

Κανένα send to all να μεν πατήσει τζαι βλέπω τα στοιχεία σου θκιε Πανίκκο να καταλήγουν σε όλα τα email contacts του Κωστάκη. Τζαι αν σε δει η θκειά μου η Γιωργούλλα να δκιαβάζεις διαφημιστικά email για penis ενλαρτζμεντ τζαι προσφορές για βιάγκρα ήντα ξέρω εν να φάεις παντόφλα!!!

Ή μπορέι να το πάρει άλοσπως τζαι να σου αρκέψει χαδάκια. Σχιλόπελλε μου πάλε εν να το κάτσεις. Ισχ γιορ μπερθντεϊ !!!

Ρε Κωστάκη.  Πάντως αν θέλεις 96 ώρες για να κάμεις ένα copy paste το αρχείο με τα ηλεκτρονικά προσωπικά δεδομένα ρε γάρε….πόσην ώρα θέλεις να φκάλεις το solitaire????

Σκέφτου να σε βάλω να παίξεις πομπούες τζαι σημαιούες ( να μπου το λαλούσαμεν τζεινο το παιγνίδι ρε ?)

Ρε εν να το δεις ομπρός σου τζαι εν να νομίσεις ότι έγινε κάποιο λάθος με τον σερβερ τζαι ενώθηκες με κανένα ναρκοπέδιο. Έλα το σωβρακούι να γεμώνει!!!

Μην πατάς μαλάκα μην πατάς τζαι ίσχια εσήκωσες μας ούλλους ίσχια πάνω μεχ μεχ μεχ. Μεν κάμεις τίποτε. Φκάρτο που την πρίζα

Χα χα χα φκάρτο που την πρίζα. Αντιβάιρους τζαι πελλάρες. Όχι πέτε μου ρε αν είσχε καλύτερο πράμα να κάμεις άμαν εν τα έφκαλες πέρα με τζείνα που σου έδειχνεν ο υπολογιστής σου. Ωραίες εποχές!

Πάντως εγώ έχω εμπιστοσύνη στην επίτροπο τζαι στην Κοπ. Αφού άμαν τους ερώτησε η καταστροφή των δεδομένων πως θα γίνεται ο Κωστάκης με ύφος Σπαλιάρα που κοντέφκει τις 5000 της απάντησε

« Μα πολύ απλά αγαπητή μου θα παίρνω το αρχείο με το mouse πάνω αριστερά τζαι θα τα σύρνω στο κάλαθο που έσχει τζιαμέ. Ε από εκεί και πέρα εν να περιμένω να γίνει Πέμπτη να ρέξουν τα σκουπίδκια…..»

Πάντως εγώ αν βάλει τζαι option να μπορείς να κάμεις upload τζαι την φάτσα σου……έναν εισιτήριο για away εν να το πιάσω αχαχαχαχαχα

Θέλω να είμαι τζιαμέ μόλις ανοίξετε το αρχείο με το όνομα μου τζαι εν να πεταχτουν ομπρός σας τα αρχιδομπαλα όπως τους πέρτικους της πρώτης Κυριακής χαχαχαχαχαχα

φρρρρρρρ πάνω σου!!!

Ναι ναι στο κάτω διάζωμα ναι!!!! Αρχίδιος Αρχιδίου

Τζαι άτε φκάρτε φάουσα να μεν φέρω τζαι τον παρέα μου τον Πούτσαρο κκελλομανίταρον

Άγια ολάν ασιχτήρ. Πισκαλάτε τα συστήματα του κώλου σας. Δεν θα πεθάνουμε ποττέεε!!!

Το λοιπόν. Έφυα μάγκες

Γειά σας γεια σας ο Τζούριακ γαμά σας

Υ.Γ εδκιάβασα μιαν έρευνα που λαλεί αμαν μυρίζεις τις κλανιές του συντρόφου σου θα ζήσεις περισσότερα χρόνια. Από ότι φαίνεται η κυρία Ελένη που απέναντι έρεξε τα 100 τζαι πάει!!

Υ.Γ 2 Τούτος ο Παπαδόπουλος βάλει φώτο τζαι κάμνουν του like 5000 άτομα. Πρέπει να αγόρασε like τζαι που το Τζιμπουκτού. Ε να πάεις τζικάτω να κυβερνήσεις καλό ρε πρίγκηπα.

Y.Γ 3 ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ