Home TOP NEWS Μικροπρόβλημα με Σόλομον – «Ανυπομονώ να έρθω»

Μικροπρόβλημα με Σόλομον – «Ανυπομονώ να έρθω»

 


Σήμερα ημερώματα αναμενόταν στο νησί μας ο Θεόφιλους Σόλομον, περιφερειακός κυνηγός της Ριέκα, ο οποίος αγωνιζόταν τους τελευταίους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού στη Παρτιζάν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, αφού όπως ενημερώθηκε η ομάδα μας, ο παίκτης αντιμετώπισε πρόβλημα με τη βίζα του και δεν κατάφερε να ταξιδέψει. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή καταβάλλονται προσπάθειες για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που προέκυψε και να έρθει στην Κύπρο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Σόλομον, ο οποίος δήλωσε πως ανυπομονεί να έρθει στην ομάδα μας, εκφράζει αισιόδοξος πως μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου θα πατήσει Κύπρο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Με το που φτάσει ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο με τους “πράσινους”. Ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με υποσχετική από την Κροατική ομάδα στην οποία ανήκει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να έρθω για να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα. Δεν ξέρω πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά θα μάθω σύντομα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο πιο σύντομα γίνεται. Μπορώ να αγωνιστώ στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή, όμως προτιμώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης», δήλωσε χθες ο ποδοσφαιριστής στην Goal.