Home TOP NEWS Πιάνει δουλειά και ο Κανού

Πιάνει δουλειά και ο Κανού

Αν οι πληροφορίες φωτογράφιζαν τον Σόλομον ως την 4η μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι δηλώσεις που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής το έκαναν ξεκάθαρο. Ο Νιγηριανός θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ομάδας μας αυτή την μεταγραφική, παρότι πριν μερικούς μήνες όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως θα αποκτηθεί μέσος. Ο Ιβάιλο Πέτεφ έκρινε πως υπήρχαν μεγαλύτερες ανάγκες αλλού έτσι ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Αλβμπάκε, Κιπιάνι, Σόλομον (αν έρθει και η ανακοίνωση) ενώ γράφτηκε ξανά ο Βύντρα.


Υπό αυτά τα δεδομένα, ο Πέτεφ χρειάζεται όλους τους μέσους του σε καλή κατάσταση και υγιείς. Ένας από αυτούς, πιθανότατα ο πιο προικισμένος τεχνικά, είναι παροπλισμένος από το 2017. Ο λόγος για τον Κανού που εδώ και 15 περίπου μέρες είναι στην Κύπρο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως τέλος Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου, θα αρχίσει να προπονείται κανονικά και ως εκ τούτου να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Τίθεται πάντως και το ερώτημα που θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του. Ο Πέτεφ αγωνίζεται μεν με 4-4-2, αλλά συνήθως ο Ράφα Λόπες κινείται πολύ πιο πίσω από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Οι θέσεις που θα διεκδικήσει λοιπόν ο Κανού με την επιστροφή του είναι στον άξονα, αλλά και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Όπου κι αν παίξει, είναι σαφές πως πρέπει να ξεδιπλώσει στο χορτάρι τις αρετές του.