Home TOP NEWS Οι πιθανοί πρώτοι έντεκα με Σαλαμίνα

Οι πιθανοί πρώτοι έντεκα με Σαλαμίνα

 


Την Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο μυαλό όλων είναι η νίκη για να πλησιάσουμε περισσότερο τις ομάδες που προπορεύονται. Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του 4-4-2 ενώ αναμένονται μικρές αλλαγές λόγω της απουσίας του Άλεξ Σοάρες

Άμυνα

Ο Νικολάι Μιχαΐλοφ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ μπροστά του θα έχει για πρώτη φορά τους Λούκα Βύντρα και Γουίλιαμ Σοάρες ως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τζαΐλσον και στο αριστερό ο Μαμαντού Καντέ που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μαρκάσα θα επιστρέψει στο χώρο του κέντρου, στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είχε ξεκινήσει στο φτερό, και θα έχει για παρτενέρ τον Μαδούρο. Όσο αφορά τα φτερά της επίθεσης, ο Τζίμης έχει καπαρωμένη τη μια θέση ενώ για την άλλη θα λέγαμε ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μεταξύ των Τζαρσίνιο Αντώνια και Νικολάι Κιπιάνι.

Επίθεση

Ράφα Λόπες και Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης με τον πρώτο να κινείται πιο πίσω για να σπάζει μπαλιές στα άκρα και να ανοίγει χώρους για τον Άγγλο.