Home TOP NEWS Πως θα είναι οι κερκίδες στο Σαββατιάτικο παιχνίδι;

Πως θα είναι οι κερκίδες στο Σαββατιάτικο παιχνίδι;


Ένα βίντεο με στιγμές από την παρουσία του κόσμου στην τρέχουσα σεζόν ετοίμασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, καλώντας ουσιαστικά τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών τους το Σάββατο στο ΓΣΠ. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τον Ερμή στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και θέλουν να πετύχουν την τέταρτη σερί νίκη στο Πρωτάθλημα, που θα τους ανεβάσει κι άλλο βαθμολογικά, μα κυρίως ψυχολογικά. Δείτε πιο πάνω το φιλμάκι!

Πως θα είναι λοιπόν οι κερκίδες το απόγευμα (17:00 η ώρα έναρξης του αγώνα) του Σαββάτου απέναντι στους “φτεροπόδαρους”; Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, με τους παίκτες να ελπίζουν πως θα δουν τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, πρασινίζοντας το και με το τραγούδι να τους σπρώξει στη νίκη.

Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ, ενώ το μαθητικό 10 και το παιδικό είναι στο 1 ευρώ. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (18:00-20:00) εισιτήρια θα πωλούνται στα ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας, Λεμεσού, όπως και στο σημείο που διατίθενται πάντα στο Αυγόρου. Για όσους μείνουν την τελευταία μέρα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel» το Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, ενώ στο Online Ticketing θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 15:00. Ασφαλώς θα ανοίξουν και τα ταμεία του σταδίου, στις 15:30.