Πρωινή ήταν η προπόνηση της ομάδας μας σήμερα έτσι δόθηκε η ευκαιρία στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας να δει από κοντά τα παιχνίδια των επόμενων μας αντιπάλων.
Ο Ιβάιλο Πέτεφ παρακολούθησε το ντέρμπι Απόλλων – Αποέλ το οποίο βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, ο βοηθός προπονητής, Αλέξι Ζελιάσκοφ, πήγε στο Πάφος – Ανόρθωση, ενώ ο Μάκης Παπαϊωάννου με τον Γιώργο Λαγκαδίτη (Αναλυτής Απόδοσης) πήγαν στο ΑΕΚ – Δόξα.
Στο τριφύλλι δίνουν μεγάλο βάρος στο διάβασμα των αντιπάλων και η αποψινή τους παρουσία στο γήπεδο θα βοηθήσει στα παιχνίδια που έρχονται.







![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



