Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έξτρα επιλογές και ξεκούραστα πόδια

Έξτρα επιλογές και ξεκούραστα πόδια

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον Άρη σήμερα στις 17:00 και ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά κάποιες σημαντικές επιστροφές και κάποια ξεκούραστα…πόδια, για να πάρει το τρίποντο και να πάει στο αιώνιο ντέρμπι χωρίς παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκάσα δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και έτσι πήρε πολύτιμες ανάσες μιας και είναι από τους πρώτους σε αγωνιστικά λεπτά. Επίσης, ο Μαδούρο είδε το παιχνίδι από την κερκίδα καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω του απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών που είχε συμπληρώσει. Έτσι, ο κόουτς έχει φρέσκα πόδια στη διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι.

Όσο αφορά τον Κανού, βρισκόταν στην αποστολή με την Ανόρθωση αλλά δεν αγωνίστηκε ενώ πρόσθεσε κάποιες έξτρα προπονήσεις στα πόδια του μετά το παιχνίδι. Αναμένεται ότι θα πάρει κάποιο χρόνο για να ανέβει αγωνιστικά, ενόψει και του αιώνιου ντέρμπι. Από την άλλη, ο Εκίθα προπονείται κανονικά μετά και την ίωση που του στέρησε την συμπερίληψη στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική, και πλέον βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.