Home TOP NEWS Πλέον μόνο… έμμεσο ενδιαφέρον

Πλέον μόνο… έμμεσο ενδιαφέρον

 


Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Δόξα, ο μόνος τρόπος να κερδίσει “ευρωπαϊκό” εισιτήριο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέσω του Πρωταθλήματος, με τις θέσεις 1 έως 3 να είναι οι σίγουρα προνομιούχες. Για να τερματίσει σε κάποια από αυτές όμως η ομάδα μας θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στα έντεκα παιχνίδια που της απομένουν. Η 3η θέση απέχει εννέα βαθμούς αυτή τη στιγμή, ενώ οι “πράσινοι” είναι στο -8 από την 4η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το Κύπελλο να το κατακτήσει ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν πλέον… έμμεσο ενδιαφέρον στη διοργάνωση, περιμένοντας να δουν που θα καταλήξει το τρόπαιο. Ασφαλώς θα πρέπει πρώτα να φτάσουν μέχρι την 4η θέση, ενώ οπωσδήποτε δεν πρέπει να έχουν βλέψεις μόνο μέχρι εκεί, αλλά για το τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Εκτός πλέον συνέχειας από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΚΟΠ η ομάδα μας λοιπόν, με τη Δόξα που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά να έχει απέναντι της τώρα την Πάφο, που άφησε εκτός συνέχειας την ΕΝΠ.

Πιο κάτω το πανόραμα των χθεσινών αγώνων της φάσης των “16” του Κυπέλλου:
Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1 (συνολικό σκορ 4-3)
Αποέλ-Ερμής 5-1 (συνολικό σκορ 7-1)
Πάφος-ΕΝΠ 2-0 (συνολικό σκορ 4-3)
Καρμιώτισσα-ΠΑΕΕΚ 1-0 (συνολικό σκορ 2-5)

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου
17:00 Απόλλωνας-Οθέλλος (0-1 το πρώτο ματς)
17:00 Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός (3-3 το πρώτο ματς)

Τα ζευγάρια στους “8” της διοργάνωσης:
ΑΕΚ Vs ΠΑΕΕΚ
Δόξα Vs Πάφος
Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός Vs Αποέλ
Ανόρθωση Vs Απόλλωνας-Οθέλλος