Home TOP NEWS Την Τετάρτη παίζει όλη τη χρονιά

Την Τετάρτη παίζει όλη τη χρονιά

Ότι και να έγινε χθες, η ουσία είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε, την στιγμή που η ΑΕΛ κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα και η ΑΕΚ την Άχνα. Η απόσταση μας από την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη πήγε ξανά στους 8 βαθμούς, από την 4η στους 6 αφού η Ανόρθωση παίζει σήμερα με τον Ερμή τον οποίο αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει και από την 5η αυξήθηκε στους 4. Ξεκάθαρα τα δεδομένα για να πάμε στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος είναι εναντίων μας.


Όπως εναντίων μας είναι και στο κύπελλο μετά την κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ματς κόντρα στη Δόξα και την ήττα με 2-3 στο ΓΣΠ. Εκεί όμως, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε ένα και μόνο 90λεπτο. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πετύχει την ανατροπή και κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά, τα πάντα ξεκινάνε από την αρχή. Σαφώς λοιπόν, την Τετάρτη, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει όλη τη χρονιά. Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο σαν δήλωση με δεδομένο πως υπάρχουν ακόμα τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα, αλλά είπαμε τους λόγους που εκφράζουμε την πεποίθηση αυτή στον πρόλογο.

Το εγχείρημα μας μόνο εύκολο δεν είναι. Τα κάναμε μαντάρα στο πρώτο παιχνίδι, με μοναδικό υπαίτιο τον εαυτό μας. Αν θέλουμε όμως να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε μόνο μια επιλογή, να πάμε στο Μακάριο να πετύχουμε το στόχο μας.